Hogyan működik a Newa™ 3DEEP® ránctalanító gép?

Maradéktalanul elégedett vagy azzal, amit a tükörben látsz? Szembesültél már a ráncok megjelenésével? Te is vágysz arra, hogy arckontúrod feszesebb és bőröd simább legyen? Ne aggódj nem vagy egyedül ezekkel a problémákkal! 

A Newa™ 3DEEP® otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító, arcfiatalító készülék segít!

radiofrekvencias-ranctalanitas-newaA Newa™ egy kifejezetten otthoni használatra tervezett készülék, amely a professzionális orvos-esztétikai készülékekben is használt 3DEEP® hexapoláris* rádiófrekvenciás ránctalanító technológiával működik.

Ennek a ránctalanító technológiának a különlegessége, hogy hőenergiája fókuszáltan a bőr megfelelő rétegébe jut, ott megerősítve a bőr feszességéért és tartásáért felelős kollagén rostokat, valamint beindítva az új kollagén és elasztin rostok termelését. A hőleadás rendkívül célzott, így igen biztonságos: a ránctalanító kezelés nem jár a bőr sérülésével, vagy fájdalommal.

* A 3DEEP® technológia és a Newa™ ránctalanító készülék az izraeli EndyMed Medical Ltd. szabadalmaztatott fejlesztése, amely a professzionális orvos-esztétikai készülékek egyik vezető gyártója.

3deep ránctalanítás

Látványos ránccsökkenés és arcmegemelkedés – klinikailag igazolt hatékonyság!

A készülék hatékonyságát nagy felbontású fényképekkel és műszeres mérésekkel is igazolt klinikai vizsgálatok* bizonyítják, amelyeket független bőrgyógyászok értékeltek. Az eredményeket bőrgyógyászati szaklapokban is publikálták.

A Newa ránctalanító, arcfiatalító készülék hatása kettős:

1. Azonnal feszesíti a bőrt.

A Newa ránctalanító kezelés a megnyúlt kollagénrostokat azonnal összerántja, így rögtön feszesebbnek tűnhet a bőr. Klinikai tesztek* során független bőrgyógyászok a bőr észrevehető megemelkedését tapasztalták az áll vonalában már 1 kezelés után, és a legtöbb résztvevő is rögtön feszesebbnek, fiatalosabbnak, frissebbnek látta bőrét.

Newa ránctalanító készülék hatása

2. Ténylegesen csökkenti a ráncokat.

A Newa ránctalanító készülék kúraszerű használata hatékonyan stimulálja a kollagén termelődését, így a bőrt fokozatosan megújul és a ráncok ténylegesen  – klinikai tanulmányok* szerint akár 36%-kal – csökkennek, az arckontúr pedig megemelkedik.

Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek! 

*A bőr megemelkedésének mértéke az áll vonalában, szakértők vizuális értékelése alapján. 12 hét után: 9,28%; azonnal 1 kezelés után: 1,58%. A rugalmasság növekedésének mértéke, műszeres mérések (cutometer) alapján:  12 hét után 48,86%. A tesztelők véleménye az első kezelése után: 77,8%-a  feszesebbnek, 86,7%-a fiatalosabbnak és frissebbnek érezte és látta bőrét. (Home Based Wrinkle Reduction Using a Novel Hand held Multisource Phase-controlled Radiofrequency Device”; Neil S. Sadick MD;  Yoram Harth MD; Hanna Levy, PhD; Avner Shemer MD. Journal of Drugs in Dermatology, 2014 november  A  klinikai tanulmányokat itt olvashatja el>> A tanulmány angol nyelvű összefoglalóját megtalálja az Amerikai Biotechnológiai Információs Központ adatbázisában is.

klinikai tapasztalatok 2_Newa otthoni ranctalanito

Forrás: Newa klinikai tanulmányok.

 

Van napi 8 perced ránctalanításra? Akkor a Newa készüléket szerintünk imádni fogod!

A rádiófrekvenciás ránctalanítás idegen feltöltőanyagok nélkül, “belülről” ránctalanít! Beindítja a bőrmegújulás folyamatát, tehát saját bőrsejtjeinkkel termelteti meg a ráncok csökkentéséhez szükséges új, saját kollagént. Éppen ezért a rádiófrekvenciás arcfiatalító kezeléseket mindig kúraszerűen kell végezni. A Newa ránctalanító, arcfiatalító készülékkel 1 kúra 20 kezelést (1 hónapon keresztül heti 5 kezelést) jelent. Utána heti 2x ajánlott használni a Newát (de akár félre is lehet tenni a készüléket). Egy kezelés területenként mindössze 4 perc, így már akár napi 8 perces kezeléssel látványos eredmény érhető el!

Az arc 6 ajánlott kezelési területét az alábbi képen láthatod. Bármely, vagy akár az összes területet kezelheted, igényeidnek megfelelően!

Newa™: díjazott orvosi innováció az otthoni ránctalanítás területén.

A Newa otthoni ránctalanító készüléket az EndyMed Medical orvos csapata fejlesztette ki oly módon, hogy a professzionális arcfiatalító készülékeikben már évek óta sikerrel használt 3DEEP technológiát otthoni készülékbe is beépíthetővé tették, a megfelelő hatékonyság megőrzése mellett. Nem véletlen, hogy Newa otthoni ránctalanító készülék 2013-ban az Edison Awards* orvostudomány/esztétika kategóriájában bronzérmet szerzett!

Nézd meg az Edison Awards interjúját, amelyet az EndyMed fejlesztőjével, Dr. Yoram Harth-tal készítettek a Newáról!

Newa ránctalanító készülék

*Az eredmény megtalálható az edisonawards.com weboldalon is. 

Garantáltan biztonságos ránctalanító kezelés – otthon is

A Newa™ otthoni rádiófrekvenciás ránctalanító, arcfiatalító készülék megkapta a világ egyik legszigorúbb engedélyezési szervének, az USA gyógyszerügyi hivatalának (FDA) engedélyét. Emellett természetesen CE jelzéssel is rendelkezik, továbbá beépített szenzorokkal (pl. hőszenzor, mozgásérzékelő) garantálja bőrünk maximális védelmét.

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülékkel otthon, kényelmesen, mégis hatékonyan ránctalaníthatsz.

Fájdalom, tűszúrások és méregdrága szérumok nélkül!

Miért válaszd Te is a Newát™?

  • Nemcsak ráncokat csökkenti, hanem arckontúrt is megemeli.
  • Használata fájdalommentes és kényelmes.
  • Klinikai tanulmányok* támasztják alá hatékonyságát.
  • Professzionális 3DEEP technológiával működik.
  • Bőrgyógyászok és hírességek is ajánlják.*
  • Költséghatékony, hiszen családi/baráti körön belül akár többen is használhatjátok.
  • Elegáns lila kézitáskájában készülékedet bárhová magaddal viheted.
  • 2 év gyártói garancia és orvos-szakértői tanácsadás a problémamentes használatért!

*A klinikai tanulmányokról itt olvashatsz, a bőrgyógyászok és hírességek véleményét ide kattintva nézeted meg, továbbá megtalálhatod a gyártó weboldalán is.

rendeld5

 

 

Arcfiatalítás hatóanyagok nélkül – a Newa 3DEEP rádiófrekvencia erejével!

A Newa™ 3DEEP® ránctalanító gép használatához nem kellenek méregdrága hatóanyag-ampullák! Csak Aktivátor gél szükséges, amely a rádióhullámokat a bőrbe vezeti.

A Newával tehát nincsenek rejtett költségek, nem kell másokhoz alkalmazkodnod, a kezelést akkor és ott végezheted el, amikor és ahol csak szeretnéd. 

Nincs több idegeskedés amiatt, hogy tud-e fogadni kozmetikusod a fontos események előtt!

A Newa™  rádiófrekvenciás ránctalanító készülék egyszeri nagyobb befektetést jelent, azonban igen költséghatékony, hiszen a családi/baráti körön belül akár többen is használhatjátok!

A Newa 3DEEP® ránctalanító készülék – bőrgyógyászok ajánlásával!

A Newa otthoni ránctalanító készüléket több bőrgyógyász is ajánlja, akik rendelőjükben a Newa “nagy testvérével”, azaz professzionális 3DEEP ránctalanító készülékekkel dolgoznak!  

Dr. Michael Gold“A Newa™ ugyanazt a 3DEEP®  rádiófrekvenciás arcfiatalító technológiát alkalmazza, amelyet mi is használunk a klinikán. Ez az első otthon használatos rádiófrekvenciás ránctalanító eszköz, amelyet az FDA is engedélyezett. Könnyű használni, kényelmes, hatékonyan és észrevehetően csökkenti az arc ráncait, valamint feszesíti a bőrt és rendkívüli eredményeket nyújt. Mi lelkesen ajánljuk ezt az eszközt pácienseinknek!”

Dr. Michael H. Gold, M.D , Board Certified Dermatologist and Medical Director, Gold Skin Care Center Clinical

 

Neil-Sadick“Évek óta dolgozunk 3DEEP® rádiófrekvenciás technológiával működtetett professzionális kozmetikai készülékekkel, és ez az egyik leghatékonyabb, valamint a páciensek számára legkényelmesebb ránccsökkentő technológia. A Newa™ egy újfajta, hatékony otthon használatos eszköz, amellyel látható ránccsökkenés és bőrfeszesedés érhető el. Mi ajánljuk a Newát az összes olyan páciensünknek, aki nagyszerű otthon elérhető eredményekre vágyik.”

Dr. Neil S. Sadick, M.D Board Certified Dermatologist and Cosmetic Surgeon

Tesztelt hatékonyság! A Newa ránctalanítót magyar hírességek, bloggerek, újságírók is imádják.

horvat-eva“Én amit a legjobban szeretek benne, hogy hatása azonnal érzékelhető, egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el.” 

Horváth Éva szépségkirálynő

Bővebben Horváth Éva blogjában >>

biro-ica-newa“Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli. Nagyon nagy erénye, hogy akár egy 8 perces kezelés, például egy fotózás előtt azonnali hatással gyönyörűen feszessé varázsolja a bőrt. De ha az egy hónapos kúrát végigcsináljuk, akkor bőrfiatalító hatását is megtapasztalhatjuk”

Bíró Ica Fitnesz-szakértő

newa-ranctalanito-bien-huAzt kell, hogy mondjam, a különbség a röpke pár perces kezelés előtt és után is észrevehető volt, és igazán jól esett hallani más szájából a dicséreteket arra vonatkozólag, hogy milyen kipihent és friss vagyok ma.” Schuster Borka, Bien.hu

Teljes cikk a Bien.hu-n >>

newa-fashion-time“Már az első kezelés után megértettük miért beszélnek szuperlatívuszokban a Newáról mindazok, akik egyszer is próbálták. […] a változás, amit 1 hónap elteltével látunk, tényleg lenyűgöző! A ráncok jóval halványabbak, az arc pedig gyönyörűen megemelkedett, és valahogy a tónusa is megváltozott.” Fashiontime.hu

Teljes cikk a Fashiontime.hu-n >>

aniko“Határozottan láttam alkalomról alkalomra a tetszetős változást. :) Természetesen a ráncaim nyomtalanul nem múltak el, de nem is ezt vártam, sőt a termék sem ígéri, viszont azt betartotta, hogy látványosan csökkentettek a ráncok mélységei, a bőröm feltöltődött, sőt egy-két kisebb ránc alig láthatóvá vált. :)” Gelányi Anikó, Szépség Negyven Felett blog

Teljes cikk a blogban >>

Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

Kétes hatóanyagoknál és hidratálásnál többre vágysz, de nincs időd mindig kezelésekre járni?

Akkor a Newa számodra is tökéletes megoldás lehet!

A Newával nem kell a ránctalanító szérumok beazonosíthatatlan összetevőit böngészned, méregdrága arcfiatalító kiegészítőket vásárolnod, és akkor sem esel majd kétségbe, ha éppenséggel nincs időd kozmetikushoz menni kezelésre.

Newa™ 3DEEP otthoni ránctalanító készülékkel saját otthonodban szépülhetsz, kényelmesen, diszkréten és időtakarékosan. A kezelések igen kellemesek, leginkább egy meleg arcmasszázshoz hasonlítanak és csupán napi 8-24 percet igényelnek. Közben akár a kedvenc tévéműsorodat is nézheted, így végre a szabadidőd sem vész kárba!

Próbáld ki INGYEN a Newa ránctalanító, arcfiatalító készüléket!

Bizonytalan vagy?
Érdekel, milyen érzést nyújt a Newa kezelés?
Kíváncsi vagy, hogy nálad milyen lehet az azonnali feszesítő hatás?

Tedd próbára a Newát™ vásárlási kötelezettség nélkül!

Előzetes bejelentkezés után várunk szeretettel egy kényeztető, kellemes arckezelésre.

Jelentkezz be még ma!

jelentkezes-kezelesre

Még nem döntöttél? Nézd meg vásárlóinknak hogy vált be a Newa™!

„Másfél hónappal ezelőtt kaptam születésnapomra egy Newa™ bőrfiatalító készüléket. Amikor kibontottam a dobozát, már akkor láttam, hogy ez valóban egy nekem való ajándék, mivel szeretem az igényes, ízléses dolgokat. Pedig akkor még nem sejtettem, hogy a csinos külső valóban milyen szuper kis szerkezetet takar. Amióta a Newát™ használom a bőröm gyönyörűen feszessé vált, a ráncaim is eltűntek, mintha ott sem lettek volna. A gép mellé járó gél illata pedig fantasztikus. Imádom!” (Lívia, Esztergom)

tovabb-olvasom

 

 

Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek!  

Csatlakozz Te is elégedett vásárlóink egyre népesebb táborához!

Rendelje meg a Newa™ 3DEEP®-et és érjen el látványos eredményt!

A Newa™ 3DEEP® készülék ára: 

115.000 Ft!

a51. AJÁNDÉK
1 db vezető gél (1 teljes kúrához elég)

a52. AJÁNDÉK
1 db exkluzív tároló kistáska

a53. AJÁNDÉK
INGYENES kiszállítás, 1 MUNKANAPON belül
Az akció más kuponokkal és kedvezményekkel nem vonható össze.

Nem Magyarországra kérné csomagját? Külföldre is szívesen kiszállítjuk, ám ekkor pluszköltséggel kell számolni, ami országtól és mérettől függően ált. 4000-10000 Ft körül alakul. A pontos díjról ügyfélszolgálatunk tájékoztatja.
Ha az 1 db ajándék Newa gélen kívül további géleket rendelne, kérjük, az űrlapon jelezze!

 

A megrendelés leadásával elfogadod a szállítási, vásárlási és adatvédelmi feltételeket.

Newa™ – rádiófrekvenciás ránctalanító gép megrendelése

Név:*
E-mail:*
Szállítási cím:*
Telefonszám:*
Megjegyzés:

Kérjük, itt jelezze, hogy ha a számlázási név/cím
eltér a szállítási névtől/címtől!

Termék: Newa™ rádiófrekvenciás ránctalanító gép
Átvételi mód:*
Fizetési mód:*
Hány darab gélt kér?*
Hogyan talált ránk?
Kuponkód:
Fizetendő végösszeg:
11.000 Ft

Ügyfélszolgálat