Klinikai tanulmányok

Független bőrgyógyászok által értékelt klinikai tanulmányok igazolják, hogy az otthoni használatra tervezett Newa™ 3DEEP® ránctalanító készülék hatékonyan csökkenti a ráncokat. Az eredmények objektív műszeres méréseken, nagy felbontású fényképek analízisén, és a tesztelők véleményén alapulnak. 

Az American Journal of Drugs In Dermatology (JDD) 2014 novemberi számábanmegjelent, Neil S. Sadlick MD., Yoram Harth MD, Hanna Levy PhD és Avner Shermer MD szerzők szakmailag lektorált tanulmánya megerősíti, hogy az EndyMed Medical otthoni Newa™ bőrmegújító rendszere hatékonyan csökkenti a ráncokat egy havi aktív kezelést követően. Az alábbiakban a tanulmány magyar nyelvű összefoglalóját és a Newa™ készülék klinikai tesztelése során elért eredményeket ismerheti meg.

* A tanulmány angol nyelvű összefoglalója megtalálható az American Journal of Drugs In Dermatology c. bőrgyógyászati szaklap online adatbázisában valamint az Amerikai Biotechnológiai Információs Központ adatbázisában.

Newa ránctalanító klinikai teszt

A Newa ránctalanító készülék klinikai tesztelésének menete

A vizsgálat 69 résztvevője 37-72 éves korosztályba esett. A résztvevők számára biztosították a Newa™ bőrmegújító, ránctalanító készüléket annak használati utasításával és egy kezelési naplóval együtt. A résztvevők azt az utasítást kapták, hogy önállóan végezzenek hetente 5 kezelést 1 hónapon keresztül.

Az otthoni önálló kezelési periódus alatt hetente, a kezeléseket követően 1 illetve 3 hónap múlva végeztek utánkövetést a résztvevőkön. Ez műszeres méréseket (a bőr keménységének, rugalmasságának  mérése cutometerrel, valamint kollagén tartalmának mérése siascope-pal) részletes fotóelemzést, valamint kezelés előtti és utáni képeket jelentett. Mindezek mellett 3 független bőrgyógyász szakorvos végzett rajtuk méréseket a Fitzpack ránc és elasztózis skála használatával.

Newa ránctalanítás eredménye

Forrás: EndyMed Medical (Newa Klinikai Tanulmányok) Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

A Newa ránctalanító készülék klinikai tesztelésének eredményei

A tanulmány eredménye jelentős javulást mutatott mind a ráncok megjelenésének, mint a bőr rugalmasságának tekintetében.  Ezen kívül a résztvevők magas általános elégedettséget mutattak a Newa™ ránctalanító kezeléssel kapcsolatban bármilyen mellékhatás, vagy kellemetlenség nélkül.

Newa ránctalanítás eredménye

Forrás: EndyMed Medical (Newa Klinikai Tanulmányok) Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

Magasabb kollagéntartalom, feszesebb bőr

A tesztelők 75,6%-ánál 12 hét elteltével az arcbőr kollagéntartalmának növekedését mérték (átlagosan 3,82%). (Az emberi bőr 30 éves kor fölött átlagosan kollagéntartalmának 1-2%-át veszíti el évente.)

A résztvevők 84%-ánál a bőr tartása jelentősen (átlagosan 22,4%-kal) javult. A résztvevők 55%-ának pedig átlagosan 48,6%-kal lett rugalmasabb a bőre 12 hét után.

A számítógépes elemzés 12 hét elteltével a tesztelők 93%-ánál a ráncok csökkenését jelezte, melynek mértéke átlagosan 36% volt.

Newa ránctalanító klinikai tanulmányok

Feszesebb és simább bőr már az első kezelés után!

A klinikai tesztek alapján a Newa™ azonnali bőrfeszesítő hatással is rendelkezik. A részvevők 78%-a azonnal (15 perccel az első kezelés után) feszesebbnek érezte bőrét, 73% pedig simábbnak  látta arcát, mint a Newa™ használata előtt. Szakértők vizuális értékelése az áll vonalában a bőr 1,58%-os azonnali megemelkedését jelezte.

Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek!

Szeretnél többet megtudni a Newa™ készülékbe épített 3DEEP® rádiófrekvenciás ránctalanító technológiáról? Nézd meg az alábbi videót!

3DEEP® publikációk:

Az EndyMed 3DEEP® bőrfiatalító technológiájának eredményességéről már több publikáció is megjelent, neves bőrgyógyászati-esztétikai szaklapokban. Ezeket az alábbi ikonokra kattintva olvashatja el (angol nyelven):

newa-ranctalanitas-publikacio-5 newa-ranctalanitas-publikacio-4 newa-ranctalanitas-publikacio3 newa-ranctalanitas-publikacio-2 Newa-ranctalanitas-publikacio1 newa-ranctalanitas-publikacio-4 (1)

Ügyfélszolgálat