Előtte-utána

 

Magyar vásárlók tapasztalatai

A “Hogyan legyek jó nő? nyereményjáték nyerteseinek véleménye a Newa™ 3DEEP® bőrfiatalító készülékről az első próbakezelés után: 

Newa-velemenyNagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy kisorsoltak a készülék 1 hónapos otthoni használatára. Köszönöm szépen Takács Nórinak és gárdájának! Meglepően rövid ideig, csak 4 percig használtam egy-egy kis területen a Newa™ készüléket, mégis látható volt az eredmény a kezelés után. Érdemes lesz rászánom ezt az időt holnap is, mert már egy kezeléstől is tényleg szebb lett a bőröm. Örülök a lehetőségnek, hogy a készülék hosszabb távú hatását is kipróbálhatom. Már a lányaimnak is ajánlottam a Newát, és biztos, hogy barátnőimnek is mesélek majd róla!” Dr. Kovács Lívia

 

Newa-tapasztalat Örülök, hogy én lehetek a szerencsés tesztelő és köszönöm Juditnak a kedves fogadtatást és a szakszerű magyarázatot a gép használatával kapcsolatban. Szépséges a csomagolás, kibontani is élvezet volt! Már az első használat után éreztem, hogy valami nagyon csodálatos fog történni a bőrömmel! Izgatottan folytatom a kezelést és várom a végeredményt.” Ambrus Ágnes

Magyar vásárlóink véleménye a Newa™ 3DEEP® hosszabb távú használata után:

 59 éves múltam, ősszel leszek 60. Először a homlok és arcélt kezdtem kezelni. 2 hét után az eredmények láttán elkezdtem az orca és szemkörüli részeket. Most már letelt a 30 nap „kúra” és még mindig szemlátomást javul a bőröm állapota. 1 hét szünet után a nyakammal folytattam. Most tartok az 5. alkalomnál, de már látszik az eredmény. Amikor jól akarok „kinézni”, akkor mindig csinálok egy kezelést, ha nincs sok időm, akkor csak a szemem körül. Az eredmény látványos! Magától is javul, de egy ilyen emlékeztetőkezelés csodát tesz. A leglátványosabb – eddig – a szem és állcsont környéke.”

Katalin, 59 éves, Budakeszi

45 éves leszek és gondoltam, kéne valami, a bőröm megújítására. Ekkor olvastam a Newa-ról, és megvásároltam. Nagyon kíváncsi voltam, milyen eredményt lehet elérni a kezelésekkel. Mivel nincs sok időm kozmetikába járni, így szempont volt, hogy otthon lehet kezelni a bőrömet vele. 1 hónapig, sőt talán 9 hétig minden nap használtam este, az arcomon és a nyakamon. Minden területen 4 percig. 1 hónap után már láttam kedvező változást, és a későbbi fenntartó kezelésekkel pedig további javulást. A kisebb ráncok elhalványultak és eltűntek és kisimultabb lett a bőröm. Most már csak fenntartó kezeléseket végzek, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nem bántam meg, hogy megvettem. A kezelések alatt kellemes, meleg érzésen kívül mást nem éreztem. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné megújítani, fiatalítani bőrét, otthon, kényelmesen.”

Mónika, 45 éves, Budapest

 Még soha nem jártam kozmetikusnál, mert tartottam a számomra ismeretlen vegyszereiktől, és furcsa módon, sok nővel ellentétben, nem szeretem ha idegen kezek matatnak rajtam. Ám lefogytam 8 kilót és az arcomon meglazult a bőr, sápadt, élettelen színe lett, és kezdtek előjönni a ráncaim. Óriási szerencsémre az interneten rátaláltam a Newa ránctalanító kis gépecskére, amit azonnal meg vásároltam,és így itthon, mindenkitől függetlenül akkor használhatom a kezelést, amikor csak akarom!  Nagyon kellemes bizsergéssel jelzi, hogy dolgozik, és napi pár perces kezeléssel is hatást lehet elérni. Ahol a ráncok lennének (én csak az arcomon használtam), a bőr telt, feszes lesz, és visszatért a fiatalkori finom halvány szép bőrpír is, ami jelzi, hogy bőr nagyon jól érzi magát. Felesleges a kozmetikusoknál otthagyni a 10.000-ezreseket, amikor életünk végéig a kezünkben lehet a megoldás! Köszönettel tartozom a lehetőségért, nagyon boldog vagyok. És akik a kényelmet szeretik, mindenkinek ajánlani fogom.”

Gusztávné, 55 éves, Budapest

 A nyakamat szerettem volna megműttetni, mert nagyon zavart, hogy petyhüdtté és ráncossá vált. Az egyik barátnőm készülékét próbáltam ki először, úgy gondoltam nincs mit veszítenem vele. Hihetetlen, de az első alkalom után már látszott a feszesedés. Ekkor döntöttem úgy, veszek egy Newát™. Amióta rendszeresen használom végre tökéletesen elégedett vagyok, amikor a tükörbe nézek.”

Takácsné, 70 éves, Budapest

 Kisgyerekes anyukaként eddig nem tudtam megoldani, hogy kozmetikushoz járjak, mivel nem volt aki vigyázzon a kislányomra. Most végre úgy szépülhetek, hogy nem kell hozzá elmennem itthonról.”

Kriszta, 38 éves, Szigetszentmiklós

Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek.

Izraeli vásárlók arckezelési tapasztalatai

ranctalanito_tapasztalat_45_eves_GW Amikor 40 éves lettem, felfedeztem egy új ráncot a bal szemem közelében. Senki sem látta, de engem zavart. Úgy éreztem, változtatnom kell azon, ahogy bőrömmel törődök, de nem tudtam, milyen irányba induljak. Valami intenzív dologra gondoltam, mint injekciók, vagy esetleg egy kevésbé invazív kémiai peeling. De azok az eljárások olyan drágák! Elkezdtem különböző lehetőségek után kutatni, és egy orvos barátom javasolta, hogy próbáljam ki az Endymed Medical által kifejlesztett Newa™ ránctalanító rendszert. Miután olvastam a 3DEEP® technológiáról, és láttam az elképesztő eredményeket, amit a klinikai vizsgálatokban elértek, rájöttem, hogy a Newa™ pontosan az, amit kerestem. Ez egy több éves tudományos tesztelésen alapuló, könnyen használható rendszer. A kezelések nagyon kellemesek, és az eredmény láthatóan észlelhető már az első kezelés után is. Azt is észrevettem, hogy a hidratáló krémek jobban beszívódnak a bőrömbe és hatékonyabbak, ha közvetlenül a kezelések után használom őket. Az egyik legkellemesebb meglepetésem az volt, ahogy a Newa™ a pattanásaimra hatott. Nem hiszem el, hogy 40 évesen még mindig vannak pattanásaim, mégis olyan gyakran pattogzik ki az arcom. Általában ecsetelőt alkalmazok a leszárításukra, de mostanában azt tapasztaltam, hogy ha rögtön alkalmazom a Newát™, amikor egy kis duzzanatot észlelek, a pattanás vagy eltűnik, vagy nagyon apró lesz és alig látható. A Newa™ aktivátor gél szintén kellemes része a csomagnak, mivel sima érzést hagy a bőrömön, lágynak és felfrissültnek érzem. Ez egy csodálatos rendszer. És az eredmények magukért beszélnek. Mióta elkezdtem használni a Newát™, nem kell eljárnom a kozmetikusomhoz, ami időt és pénzt is megtakarít számomra. Annyira örülök a Newámnak™, és még boldogabb vagyok azoktól az elismerő szavaktól, amiket a barátaimtól és családtagjaimtól kapok.”

G.W., 45 éves, high-tech marketing szakember

ranctalanito_tapasztalat_56 eves_AI Ezelőtt még soha semmilyen arckezelésen nem vettem részt, és bőrgyógyásznál sem jártam soha. Mostanában azonban eldöntöttem, hogy tennem kell valamit az óra megállítása érdekében. Féltem egy plasztikai beavatkozástól, és a kémiai anyagok arcbőröm alá injekciózásának gondolata sem töltött el megnyugtató érzéssel. Utálom a rendelőket és az injekciók gondolatától borsódzik a hátam! És akkor hallottam a Newáról™. Először szkeptikus voltam, de miután néhány Newát™ használó hölgy személyes történetét hallottam, végül úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát. És olyan boldog vagyok, hogy ezt megtettem! Szeretem a Newa™ használatának kényelmét, amikor éppen nekem jó. A Newát™ könnyű használni, és kellemes, meleg, lazító érzésem van az egész kezelés alatt. A legjobb rész a bőröm kinézete és érzése minden kezelést követően. Igazán feszesebbnek és sugárzóbbnak érzem a bőrömet. A közvetlen hatás annyira elképesztő, hogy a Newát™ biztosan minden speciális alkalom előtt használni fogom. Alig várom, hogy láthassam, hogy nézek ki a teljes, egy hónapos kúra befejeztével.”

A.I., 56 éves, értékesítési munkatárs

ranctalanito_tapasztalat_52_eves_GH Mindig is elégedett voltam a külsőmmel, de úgy éreztem, a korosodás engem is utolért. Mostanában egyre több apró ráncot kezdtem felfedezni az arcomon, és azt, hogy itt is, ott is ereszkedik a bőröm. Ezért gondoltam, hogy ideje valami erőteljesebb kezeléshez folyamodni. Úgy éreztem, az általános napi kezelési rutin már nem elégséges az én koromban. A bőröm egyébként eléggé száraz és világos. Fiatal korom óta rendszeresen használtam hidratáló krémeket, és igyekeztem védeni bőröm a naptól. Mikor a ráncaim még észrevehetőbbek lettek, hirtelen elkezdtem aggódni. A bőrgyógyászom azt mondta, hogy semmilyen kozmetikai kezelés nem tünteti el a már kialakult ráncokat. Azon kaptam magam, hogy egyre drágább krémeket használok anélkül, hogy igazán éreztem volna hatásukat. Azt gondoltam tehát, hogy invazívabb eszközökhöz folyamodok, mint a botox vagy facelift. Ekkor felfedeztem a Newát™, és el kell mondjam, hogy elkápráztattak az eredmények. Abban a pillanatban, amikor kipróbáltam a Newa™ kezelést, éreztem, hogy megtaláltam, amit kerestem: egy tökéletes rendszer egy gyönyörű, fiatalabb és frissebb bőrhöz. Olyan egyszerű használni. Tetszik, hogy csak be kell dugnom a konnektorba, fel kell vinni az elektródáira egy kis Newa™ Activator gélt, és kezdhetem kezelni a bőrömet. Már rögtön az első kezelés után éreztem a különbséget a bőrömön – és látható is volt! Nagyon sok dicséretet kaptam a bőrömmel kapcsolatban, miszerint jobban és frissebbnek néz ki.”

G.H., 52 éves, egyetemi előadó

ranctalanito_tapasztalat_46_eves_SS Igazán nem zavar, hogy öregszem, csak az nem tetszik, ami a bőrömmel történik. 46 évesen először fedeztem fel, hogy nem voltam elégedett azzal, amit a tükörben láttam. Miközben különböző lehetőségeket vettem számításba, beleütköztem a Newába™. Még csak egyszer használtam, és meglepődtem, milyen jól szívta fel bőröm a hidratálót. A következő reggel, mikor a tükörbe néztem, igazán elégedett voltam a javulással, amit láttam. Most, hogy egy párszor használtam a Newát™, a bőröm már nem néz ki többé olyan fáradtnak; valójában sugárzik! Az apróbb és nagyobb ráncok kevésbé észrevehetőek, különösen a szemem körüli mély szarkalábak. Nem számítottam ilyen látványos eredményre. A bőrömet feszesebbnek is érzem. Nagyon biztonságos és kényelmes a Newa™ használata. Csak egy pár percet vesz igénybe naponta, és a kezeléseket a saját otthonomban végezhetem, amikor nekem kényelmes. Leülök a Newámal™, ami olyan, mint egy meleg arcmasszázs – szeretem. A Newa™ másik csodálatos előnye, hogy úgy látom, a sötétebb foltok, melyek évek óta ott vannak az arcomon, elkezdtek halványodni – már majdnem el is tűntek! Valaha azt gondoltam, hogy ezeket a sötét foltokat a bőrgyógyászomnak kellene kezelni, de most már nincs rá szükség! A munkám mellett táncos is vagyok egy profi salsa csapatban, ahol a legtöbb táncos a húszas éveiben jár. Én sokkal idősebb vagyok, mint ők, de a Newával™ szerzett fantasztikus eredményeknek köszönhetően egyáltalán nem érzem magam öregebbnek a többi táncosnál. Nem csak fiatalabbnak nézek ki, de fiatalabbnak is érzem magam. Ezért szeretem a Newát™. ”

S.S., 46 éves, könyvelő

ranctalanito_tapasztalat_44_eves_MG Szeretem a Newa™ bőrmegújító, ránctalanító rendszert. Mint a kozmetikai újítások és technológiák iránt érdeklődő valaki, izgatott lettem, mikor a Newa™ rendszerről és a 3DEEP® technológiáról hallottam. Saját vállalkozásom van, és 3 gyermek édesanyja vagyok, így sok szerepben zsonglőrködöm, miközben a nap végén magammal is foglalkoznom kell. Mint vizuális típus, a kinézetem fontos számomra, és tudom azt is, hogy az én koromban el kell kezdenem bőröm támogatását. Az öregedés elleni küzdelemben most saját magamnak adhatok ránctalanító kezeléseket, és bármikor javíthatom bőröm megjelenését a saját időbeosztásom szerint. Mindamellett a kényelem mellett, hogy bárhol és bármikor kezelhetem magamat, amikor csak akarom, boldogan lepődtem meg, mikor felfedeztem, hogy a Newa™  kezelés jó érzés is. Olyan, mint egy masszázs, ami igazán relaxáló és kellemesen meleg. Az is tetszik, hogy a Newa™  használata olyan egyszerű. Valójában alig várom a napi kezeléseket, hogy értékes időt szentelhessek magamra. Este használom a Newát™ , és ez a kellemes kezelés méltó módja a napom befejezésének. A Newa™  aktivátor gél nagyszerű része a rendszernek: sima érzést ad bőrömnek a kezelés után. Bámulatos javulást látok a bőröm textúráját és megjelenését illetően, mióta elkezdtem használni a Newát™ , és ettől nagyszerűen érzem magamat. Az elismerő szavak, amiket barátaimtól és családtagjaimtól kapok, még jobb érzéssel töltenek el. Még a kozmetikusom is, aki széleskörűen képzett és nagyon profi, elcsodálkozott az „új arcomon”. Köszönöm Newa™!“

M.G., 44 éves, grafikus

Bőrgyógyászok tapasztalatai a 3DEEP®-ről

christopher_newa_otthoni_ranctalanito_gep- A pácienseink el vannak ragadtatva a 3DEEP® kezelés eredményeitől. Bátran ajánlom biztonsága és hatásossága miatt.”

Christopher Inglefield, London Bridge Plastic Surgery, London, UK

Amy_newa_otthoni_ranctalanito_gep- A klienseim mind nagymértékű változást tapasztaltak. Mindannyian örömmel újságolták, hogy ismerőseiknek is feltűnt a feszesebb bőrük. Nagyon örültek az eredménynek, főleg, hogy szünet nélkül lehet végezni a kezelést. Jót tett az önbizalmuknak.”

Amy Patdu, Patdu MD Medical Clinic, Inc., Alabang, Muntinlupa City, Philippines

julia_newa_otthoni_ranctalanito_gep- Praxisom során csakis a legjobb eszközöket használom: ami a legkiválóbb eredményt hozza, ami tudományosan, gyógyászatilag korrekt, és ami nem vesztegeti az időmet és a pénzemet. Szó szerint szinte a világpiacon fellelhető összes lézert használtam, szét is szedtem és össze is raktam azokat, és mondhatom, hogy az EndyMed 3DEEP®-je a legjobb teljes testre alkalmazható bőrfeszesítő technológia, mellyel eddig találkoztam. A pácienseim – nők és férfiak egyaránt – folyton dörömbölnek az ajtómon ilyen kezelésért. Mindez csak akkor lehetséges, ha az adott technológia becsületesen hozza azt az eredményt, amit ígér. Az EndyMed 3DEEP® egy igásló, amiben szerencsére nem kell folyamatosan a hibát keresni. Meg vagyok elégedve vele, pedig nekem nem könnyű a kedvemre tenni.”

Julia T. Hunter, M.D., Skin Fitness Plus, Beverly Hills, California, USA

itzak-_newa_otthoni_ranctalanito_gep- Egy kontrollált multicentrikus vizsgálatban a páciensek több mint 90%-át nagyon elégedettnek találtuk az eredményekkel és a 6 hónapon keresztül fennmaradó hatással, ami aktív kollagén átalakulási hatást bizonyított.” 

Itzhak Vider, M.D., Board Certified Surgeon, Head of Medical OR, Aesthetic Medival Center, Herzliya, Israel

daniel-cassuto_newa_otthoni_ranctalanito_gep- Az EndyMed készülék 3DEEP® technológia a kifinomult rádiófrekvenciás energiát használja a szövetekben. A többszörös RF forrásból származó vonzó és taszító erők együttes használata az energiát az irha mély szöveteibe juttatja a felszín minimális felmelegítése mellett. A klinikai tapasztalatom alapján az EndyMed készülék következetesen mutatja a bőrfeszesítő hatást, különösen az alsó arc és nyak területén, 100%-os ügyfél eléégedettséggel.”

Prof. Daniel Cassuto, Professor of Plastic and Reconstructive Surgery at the University of Catania and a private practice in Milan, Italy

klaus-fritz_newa_otthoni_ranctalanito_gep- Az EndyMed PRO-t egy nagyon jó megoldásnak tartom a fájdalommentes bőrfeszesítésre. A könnyű használat és az a tény, hogy nem szükségesek fogyóeszközök működtetéséhez, tökéletes választássá teszik a megereszkedett bőr ránckezelésére.”

Klaus Fritz, MD, Board Certified Dermatologist, President of the European Society of Laser Dermatology, Head Dermatology and Laser Clinic in Landau, Germany

serge-dahan_newa_otthoni_ranctalanito_gep-Az EndyMed 3DEEP® RF frakcionális bőrmegújító eszköz az egyik legjobb frakcionális kezelőeszköz, amit valaha használtam. Már az első kezeléstől kezdve látható a változás a ráncok, a rugalmasság, a bőr textúrája és feszessége tekintetében, ami az EndyMed frakcionális RF eszközét egyedülállóan hatékony eszközzé teszi a frakcionális rádiofrekvenciás eszközök között.”

Serge Dahan, MD, Board Certified Dermatologist, Toulouse, France

Sztárok tapasztalatai

A Newát számos magyar híresség, újságíró és blogger is tesztelte és ajánlja!

Bíró Ica és a Newa Azért szeretem nagyon a Newa bőrfiatalító készüléket, mert nemcsak a ráncokat tünteti el, hanem az arc kontúrját is eredményesen megemeli” Bíró Ica fitnesz-szakértő, modell

 

 

 Horváth Éva véleménye a Newa bőrfiatalítóról Én amit a legjobban szeretek benne, hogy hatása azonnal érzékelhető, egy-egy esemény előtt ez a pár perces arcfiatalítás valóban csodára képes. És ha megcsináljuk a 20 napos kúrát, akkor a ránctalanító hatás sem marad el” Horváth Éva szépségkirálynő, modell

 

 

Ön is szeretné ránctalanítani arcát, nyakát?

Rendelje meg most a Newa™ 3DEEP® otthoni ránctalanító készüléket!

Newa ránctalanító készülékNewa™ 3DEEP® bőrfiatalító készülék+1. AJÁNDÉK a

1 db exkluzív tároló kistáska
+2. AJÁNDÉK a
1db vezető gél (1 kúrához elég)
+3. AJÁNDÉK a
INGYENES 1 napos kiszállítás
.
nm

Többet szeretne megtudni a Newa otthoni ránctalanító készülékről vásárlás előtt? Bővebb leírásért kattintson ide vagy hívjon bennünket most: 30/6303 777 (hétvégén is hívható).

Ügyfélszolgálat