Intenzitás állítás Forever Slim készüléknél

Minden embernek más a kötőszöveti állománya, vannak öröklötten kötöttebb és lazább kötőszövettel rendelkező emberek, így az optimális hatékonyság érdekében a Forever Slim intenzitásának használata is egyénileg szabályozható. Az optimális intenzitást a kötőszöveti állományon túl az is befolyásolja, hogy a felhasználónak van-e súlyfeleslege, narancsbőre, sportol-e rendszeresen.

A Forever Slim kavitációs zsírbontó készüléken összesen 6 fokozatban állítható a kezelés erőssége, melyet a gép tetején lévő vezérlőpanel alsó és felső gombjával tud beállítani. A legtöbb embernek a 3-4-es fokozat az optimális. Javasoljuk azonban, hogy először tesztelje, hogy melyik intenzitás a legmegfelelőbb az ön számára, ezért a kezelést először 1. fokozaton kezdje. Kezelje az adott területet néhány percig 1-es fokozaton, majd léptesse eggyel feljebb az erősséget. Ismételje meg ezt, úgy, hogy minden fokozaton eltölt néhány percet, egészen addig, amíg nem érez semmi kellemetlenséget a kezelés során. Ha esetleg csípő, kellemetlen érzést tapasztal, állítsa eggyel vissza az intenzitást, mert az előző fokozat volt a megfelelő az önnek. A későbbiek során is ezen az fokozaton használja a készüléket.

Figyelem! Előfordulhat, hogy néhány kezelés után az addig megfelelő fokozat is kellemetlen érzéssel jár. Ez azt jelenti, hogy azon a területen fogynak a zsírsejtjei, már kisebb intenzitás is elegendő a kezeléshez.

Az kezelés beállításának különböző fokozatai nem módosítják a frekvenciát, ami minden esetben 40.000 Hz.

Ügyfélszolgálat