Fogyasztás

A különböző médiumok által manapság sugallt tökéletes női idea – a kamaszos, hosszú combok, karcsú derék és a feltűnő, nagy mell – csak nagyon kevesek kiváltsága.

Ettől függetlenül, ha több a felvett energia, mint amit a szervezet felhasznál, túlsúly alakul ki. Genetikai hajlama van rá mindenkinek, hogy test mely területein tudnak legkönnyebben zsírpárnák kialakulni, a gyermekkel azonos nemű szülő, nagyszülő testfelépítése viszonylag pontosan előrevetíti a jövőbeli alkatot. Túlsúly vagy makacs zsírpárnák esetén az érintett diétába kezdhet, fogyókúrázhat, vagy választhatja a különféle fogyasztó, feszesítő, zsírbontó kezeléseket is.

A kozmetikai fogyasztás nem más, mint a fogyás stimulálása kozmetikai gépekkel vagy masszázzsal, mely során a páciens passzív marad, a különféle eljárások során teste mégis karcsúsodik. Ilyen esztétikai fogyasztást el lehet érni például:

Fogyasztásnak nevezhetjük azt a folyamatot is, amikor valaki dietetikus, vagy személyi edző segítségével fogy, személyre szabott étrend és edzésterv alapján.

Ügyfélszolgálat