DEESS IPL gyártója

A GSD vállalat 1995-ben alakult meg, azóta főként kutatással és szalongépek fejlesztésével, forgalmazásával foglalkoznak. A cég neve rövidítése a Global Skin Dermatologist (globális bőrgyógyászat) , ennek megfelelően termékei átfedik a kozmetikai kezelésekhez szükséges berendezések teljes palettáját.

A GSD vállalat elkötelezett afelé, hogy tudományos és egészséges módon elősegítse az embereket az esztétikus külső megteremtéséhez. A cég termékei alkalmazásával mintegy 6000 wellness és orvos-esztétikai központban felhalmozódott tapasztalat alapján megalapította saját szépségszalon láncolatát is. A kozmetikai eszközökkel szerzett tapasztalatot követően orvos esztétikai gépek gyártásába fogott, illetve három évvel ezelőtt otthon használatos eszközök gyártását is megkezdte. Napjainkban több, mint 70 országban vannak jelen és nemzetközileg is elismertek.

A GSD vállalat orvos-esztétikai és szépségipari szalongépeivel nyert tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki az otthoni eszközöket magába foglaló DEESS termékvonalát. Ez garanciát jelent a DEESS IPL eszközök minőségét és hatékonyságát illetően.

A GSD már a megalakulást követően a legszigorúbb standardek szerint működött, cégként ISO 9001 és ISO 13485 Medical Class minősítést szerezve, ezen felül az összes termékük CE és/vagy FDA bizonyítványokkal rendelkezik.

FDA minősítés:

 

CE minősítés:

 

 

ISO Medical minősítés  (14485:2003 + AC:2007): 

 

ISO 9001:2000 minősítés:

 

 

 

 

 

 

Ügyfélszolgálat