Gyakran ismételt kérdések

Newa™ technológia - rádiófrekvenciás ránctalanítás

Hogyan működik a rádiófrekvencia?

A 3DEEP hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológia hőenergiájának hatására a kollagén rostok biztonságosan, fájdalommentesen melegszenek fel és húzódnak össze, így stimulálva a kollagén átalakulást. A 3DEEP hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológia által közvetített hőhatás miatt az új kollagén termeléséért felelős fibroblasztok működése élénkül. Így természetes módon épül újra a bőr, feszesebbé válik és ránctalabb külsőt eredményez.

Van-e különbség a Newa™ készülék és a többi rádiófrekvenciás ránctalanító között?

Igen. A régebbi rádiófrekvenciás technológiákat (bipoláris, tripoláris) kizárólag szakember jelenlétében lehetett alkalmazni, aki felügyelte, hogy a kevésbé irányítható rádiófrekvenciás működés közben a bőr meg ne égjen. A Newa™ a rádiófrekvenciás technológiák közül a jelenleg az egyik legmodernebbnek számító hexapoláris 3DEEP technológiát alkalmazza. Ennek előnye, hogy a – bipoláris és tripoláris készülékekkel szemben – bőr mélyebb rétegében képes hatni anélkül, hogy kezelés közben túlságosan felmelegítené azt. Így annak ellenére, hogy sokkal nagyobb hatásfokkal működik nem szükséges szakember jelenléte, mert egyáltalán nem kell égési sérülésektől tartani. Ezért otthoni használatra kiválóan alkalmas Newa™ otthoni ránctalanító gép.

Miben különbözik a Newa™ 3DEEP® rádiófrekvencia a többi rádiófrekvenciás rendszertől?

A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológia 3 elektródapárjával a hőt célzottan a bőr alsó rétegébe juttatja, ahol az elasztin és a kollagén rostok termelődnek, anélkül, hogy a bőr külső vékony rétegét károsítaná. Ezért a 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológiával működő Newa™ készülék teljes biztonsággal használható otthonában is, a kezelés során nem szükséges szakember jelenléte.

Newa™ használata

A kezelést követően milyen eredmény várható?

A mellékelt útmutatóban leírtak szerinti használat esetén a Newa™ otthoni ránctalanító gép segítségével újraépül a bőr, feszesebbé válik, a finom vonalak és ráncok mélysége csökken, a bőr tónusa pedig javul. Kúraszerű használatával a ráncok – klinikai tanulmányok szerint 36%-kal – csökkennek.

Kinek ajánlott a Newa™ használata?

Azoknak, akik szeretnének megszabadulni ráncaiktól.

Mely testrészek bőrfeszesítésére alkalmas a Newa ™?

Teljes arc-, nyak-, és toka bőrének ránctalanítására.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Területenként 4 percet vesz igénybe.

bőrfeszesítő_bőrápolás_ránctalanító

Milyen gyakran kezelhetem magam a Newa™ ránctalanító készülékkel?

A ránctalanító kúra 1 hónapig tart, melynek során hetente 5 alkalommal ajánlott használni a készüléket. Ha a kúrának vége, hetente egyszer-kétszer javasolt szinten tartó kezelést alkalmazni, ahogy időnk engedi.

Mindig szükséges-e az összes területet kezelni az arcomon?

Nem szükséges. Elegendő csak azt a területet kezelnie, ahol javulást szeretne elérni.

Szükséges-e kúraszerűen alkalmazni a készüléket?

A 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológiát alkalmazó Newa otthoni ránctalanító géppel a kezeléseket kúraszerűen ajánljuk, az új kollagének termelése miatt.

 

Szükséges aktivátor gél a kezeléshez?

Igen. A rádiófrekvenciás kezelésekhez ugyanúgy, ahogy az ultrahangos készülékek használata során szükséges egy vezető gél, ugyanis a rádiófrekvenciás hullámok vizes közegben tudnak a legjobban terjedni. Az aktivátor gél kifejezetten rádiófrekvenciás kezelések mellé kifejlesztett hatóanyagmentes vezető gél.

Mennyi ideig elegendő a gép mellé kapott aktivátor gél és ha elfogy hol vehetek másikat?

Kb. 20 arckezelésre elegendő. Ez az egy hónapos (heti 5X egy hónapon át) teljes ránctalanító kúrát jelenti. Amennyiben elfogyott a gél, honlapunkon keresztül bármikor rendelhet, vagy üzletünkben vásárolhat újabbat.

Szükséges-e valamilyen hatóanyag tartalmú krém megvásárlása is a készülék mellé?

Nem. A Newa ™ otthoni ránctalanító gép az ultrahangos, a mikroáramos és galvanikus arckezelésekkel ellentétben nem hatóanyagot juttat a bőrbe, hanem a bőr belső regenerálódási folyamatait indítja be a 3DEEP hexapoláris rádiófrekvenciás ránctalanító technológia révén. Elegendő csupán a rádiófrekvenciás kezelésekhez való aktivátor gél használata.

Egy készüléket többen is használhatunk?

Igen! A készüléket a családban vagy baráti körön belül többen is használhatják. Ez a működést nem befolyásolja, de a költségeket jelentősen csökkenti. ;-)

 

Férfiak is használhatják a készüléket?

Természetesen!

Az év bármely szakában használhatom?

Igen. Évszaktól és bőrtípustól függetlenül bármikor elvégezhetőek a kezelések. A fény alapú energiakibocsájtó eszközökkel ellentétben (lézer, IPL) a 3DEEP hexapoláris rádiófrekvenciás technológiával működő Newa otthoni ránctalanító gép nincs hatással a pigmentképzési folyamatokra.

Biztonságos-e a Newa™ ránctalanító használata?

Igen, teljes mértékben. Több beépített érzékelő is garantálja a biztonságos, gondtalan használatot.

Villogó LED jelzi az optimális energia leadást, a készülék túlmelegedés előtt automatikusan kikapcsol, hőmérséklet kijelző megakadályozza a bőr túlmelegedését, mozgásérzékelő segítségével pedig a készülék képes kikapcsolni, ha abbahagyják a mozgatását.

Nem véletlen, hogy a Newa otthoni ránctalanító gép kategóriáján belül egyedülállóként kapta meg az FDA engedélyét is.

Vannak-e olyan kizáró tényezők, melyek fennállása esetén nem használhatom a készüléket?

Bármely betegség fennállása vagy gyógyszer szedése esetén kérjük, konzultáljon orvosával a Newa™ használata előtt! (Pl. beültetett pacemaker, ritmuszavarok, szívbetegség, beültetett fémeszköz, piercing a kezelt területen, bármilyen gyanús eredetű bőrelváltozás a kezelt területen, terhesség, szoptatás időszaka, súlyos autoimmun betegség, súlyos cukorbetegség, véralvadási zavarok, isotretinoin (Accutane) használata az elmúlt 2 hónapban).

Lesznek-e folyamatosan felmerülő költségek, szükséges-e valamilyen alkatrész cseréje?

Nem. A készüléket dobozából kivéve egyből használhatjuk. A kezelések során nem kellenek drága kiegészítő krémek, tapaszok, gyakorlatilag az aktivátor gélen kívül Önnek semmi másra nincs szüksége. Az aktivátor gél minden rádiófrekvenciás kezeléshez szükséges – ez egy hatóanyagmentes víz bázisú semleges gél, mely a rádióhullámok vezetését segíti elő. Az első aktivátor gélt tartalmazza a Newa™ szett. Egy gél pedig heti 1 alkalmas fenntartó kezelés esetén 5 hónapra elegendő mennyiség. Amennyiben elfogyott a gél, honlapunkon keresztül bármikor rendelhet, vagy üzletünkben vásárolhat újabbat.

Mit tartalmaz a megvásárolt csomag?

Egy Newa™ készüléket, egy kb. 20 kezelésre elegendő Newa™ aktivátor gélt, egy tápegységet, egy gyöngyházfényű kézitáskát, oktató DVD-t és egy használati útmutatót.

Hogy néz ki a Newa™ készülék, milyen funkciók vannak rajta?

Áramvonalas kompakt, tenyérnyi méretű készülék, mely nagyon könnyen kezelhető.

ránctalanító_gép_bőrfeszesítő

Hogyan használjam a Newa™ otthoni ránctalanító készüléket?

Először is tisztítsa meg arcbőrét, nyakát a szennyeződésektől. Tegyen aktivátor gélt az elektródákra úgy, hogy azokat teljesen ellepje. Állítsa a készüléket igény szerint az alacsonyabb vagy a magasabb fokozatra. Majd az arc adott kezelési területén finom, körkörös mozdulatokat végezve lágyan simítsa át bőrét a készülékkel. Amennyiben végzett a kezeléssel, igény szerint távolítsa el arcáról a felesleges gélt, ezután nyugodtan alkalmazhatja éjszakai vagy nappali bőrápoló rutinját, tetszése szerint sminkelhet is.

A kezelést követően kapcsolja ki a Newát, majd áramtalanítsa. Törölje le az aktivátor gél összes maradványát az elektródák területéről egy puha, száraz ruhával és így tisztán csomagolja el a készüléket.

Mit fogok érezni?

A Newa™ otthoni ránctalanító gép használata kellemes meleg, simogató érzéssel jár. A kezelést követően pedig bőre kifeszül, ragyogóvá válik. Esetleg némi bőrpír keletkezhet a kezelés folyamán, de ez néhány percen (legkésőbb 1 órán) belül elmúlik.

Hogyan tudom nyomon követni a kezeléseket és azok hatásait?

Kezelés előtt végezzen rugalmassági tesztet bőrén! Csípje meg a kezelni kívánt területet a Newa™ otthoni ránctalanító készülék használata előtt és után. Pozitív változásokat fog észlelni bőrének rugalmasságát, feszességét illetően kezelés előtt és után.

Az alábbi kezelési naplóba pedig lejegyezheti a kezelésekkel kapcsolatos teendőit, észrevételeit.

kezelesi-naplo

 

Nagyításhoz kattintson a képre!

Általános információk

Előzetesen ki lehet-e próbálni a Newa™ ránctalanító kezelést?

Igen. Előzetes bejelentkezést követően lehetősége van üzletünkben INGYEN kipróbálni a Newa™ otthoni ránctalanító gépet. Elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpont alatt találja.

Milyen garanciális feltételekkel vásárolhatok Newa™ készüléket?

2 év gyártói garancia jár termékünkre. Ezen felül ingyenes orvosi szaktanácsadással állunk vásárlóink rendelkezésére.

Hol tudom megrendelni vagy megvásárolni a Newa™ anti-aging szettet?

Megrendelheti honlapunkon keresztül, vagy megvásárolhatja üzleteinkben, melyek elérhetőségeit a KAPCSOLAT menüpont alatt találja.

Hibaelhárítás esetén hova fordulhatok?

Ha probléma merülne fel a készülék használatával kapcsolatban, akkor hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 23 428 306.

Ügyfélszolgálat