Zsírsejtek, sírjatok! Forever Slim otthoni kavitációs zsírbontó gép

Tudod, hogy eddig miért nem találtál jojó nélküli alakformáló megoldást? Azért, mert a zsírsejteket valójában sosem tüntetted el a testedről! Erre ugyanis a hagyományos módszerek közül egy sem képes. Ha a zsírsejtek mérete nő, akkor hízol, ha csökken, akkor fogysz. De maga a sejt megmarad! Így nem is csoda, hogy a visszahízás a fogyókúra abbahagyása után garantált. Ráadásul bizonyos területeken (pl. belső comb, felkar, térd fölötti rész) még a legdrasztikusabb diétának vagy edzésnek is ellenállhatnak a „párnácskák”.

Számolj le örökre a zsírsejtekkel!

Most itt a lehetőség, hogy zsírsejtjeidet végre eltüntesd a problémás testrészeidről és ezzel véget vess a jojó-effektusnak! A világszerte hatalmas sikerrel alkalmazott ultrahangos zsírbontás (kavitáció) lehetőséget nyújt arra, amire korábban csak a zsírleszívás volt képes. Örökre eltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről! A kozmetikai szalonokban alkalmazott módszer lenyűgöző hatását most már saját otthonodban is élvezheted a Forever Slim ultrahangos zsírbontó és narancsbőr-kezelő géppel!

ultrahangos_zsirbontas_forever-slim

Karcsúsodj célzottan, éhezés és jojózás nélkül!

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó segítségével közvetlenül a problémás területeket formálhatod, hiszen zsírbontó hatása kizárólag a kezelt területre korlátozódik. Így nem lesz kisebb a melled és nem ereszkedik meg az arcbőröd, ami a fogyókúráknak sajnos elég gyakori mellékhatása. Ráadásul a Forever Slimmel éhezned sem kell! Épp elég, ha ésszerűen és egészségesen táplálkozol, valamint legalább napi 2-3 liter vizet iszol! A kavitáció segítségével a jojó-effektusnak is örökre búcsút inthetsz, hiszen ha a zsírsejteket eltávolítod, már nem indulhatnak újra növekedésnek.

A Forever Slim már 7 éve és több ezer elégedett vásárlóval bizonyítja eredményességét!

Az ultrahangos zsírbontás hatása már néhány alkalom után is igazán látványos és cm-ekben mérhető a kezelt területen. A Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülék rendszeres használatával pedig egész testedet vonzóbbá varázsolhatod, és ruhaméretedet is 1-2 számmal csökkentheted!

kavitacios zsirbontasMit biztosít a Forever Slim zsírbontó?

  • Éhezés és fájdalom nélküli alakformálást.
  • 1-2 ruhaméret-csökkenést.
  • Tartós, jojó-effektus nélküli karcsúsítást.
  • Narancsbőr eltüntetését.
  • A has, comb, fenék, kar és láb makacs zsírpárnáinak csökkentését.
  • Célzott, helyi zsírbontást.

A legtöbb nő szégyenkezik narancsbőre miatt, ami az évek során egyre aggasztóbb méreteket ölthet. Végül már nemhogy fürdőruhába, de még egy rövidebb szoknyába sem szívesen bújnak bele az érintettek.

Ints búcsút a narancsbőrnek a Forever Slimmel!

kavitacios_zsirbontas_foreverslimA Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék erre is megoldást nyújt, ugyanis képes eltávolítani a bőr alatti „zsírgolyócskákat”, amelyek a cellulitiszt okozzák. Bőrük már az első kezelés után láthatóan feszesebb lesz, rendszeres használata pedig teljesen eltünteti a narancsbőrt a kezelt területről.

Azonos hatékonyság a szalonok árainak töredékéért!

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék a szalonokban használt kavitációs gépekkel azonos elven (kavitáció), azonos technológiával (fókuszált ultrahang) és azonos frekvencián (40.000 Hz) működik, ezért hatékonysága is ugyanolyan! Ráadásul a zsírbontó kezelés intenzitása is személyre szabottan állítható. A legjobb az egészben, hogy a Forever Slim készüléket annyiszor használod, ahányszor csak akarod! Nem kell fizetned a kezelésekért, mint a kozmetikában. Tehát az ultrahangos zsírbontó gép ára igen gyorsan, akár 10 kezelés után megtérülhet!

Használjátok egyszerre többen! Így még többet spórolhattok!

A Forever Slim óriási előnye a szépségszalonok ultrahangos zsírbontó kezeléseihez képest, hogy nem borítja fel a napirendet, hiszen rugalmasan használható. Mindemellett csak egyszeri befektetést jelent, és ezért a pénzért az egész család kezelheti magát. Sőt, akár barátokkal közösen is megvásárolhatod a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet, így minimális kiadással érheted el a maximális hatást!

Fedezd fel újra a ruhatáradat!

Rengeteg időt töltesz a ruhásszekrény előtt álldogálva és nincs egy rongyod, amit felvegyél? Pedig a gardrób roskadozik! Ha egyik ruhádban sem érzed elég csinosnak magad, arról biztos nem a ruhatárad tehet. Ne kutass tovább a problémás testrészeidet elrejtő modellek után! Inkább vedd a kezedbe az irányítást és számolj le a zavaró zsírpárnákkal! Az ultrahangos zsírbontás segítségével visszanyerheted önbizalmadat, hiszen olyan testrészeidről is eltávolíthatod a zsírt, ahol minden más módszer csődöt mondott! Nem kell többé takargatnod a térded fölötti zsírpárnákat, vagy a nadrágból kibuggyanó úszógumit. A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr-kezelő géppel bombasztikus formába kerülhetsz, és új ruhákra legfeljebb a ruhaméret-csökkenés miatt lehet szükséged!

Nem hiszed? Tegyél egy próbát teljesen ingyen! Jelentkezz be egy ingyenes, 45 perces próbakezelésre!

Vásárlási kötelezettség nélkül! Hiszen a személyes tapasztalat minden szónál többet ér!

jelentkezes-kezelesre

Élvezd a látványos, centiméterben is mérhető zsírbontó hatást!

Az ultrahangos zsírbontás nem egy új divathullám, hiszen szépségszalonokban már régóta alkalmazzák. A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr-kezelő készülék pedig már 7 éve segít magyar férfiak és nők ezreinek az alakformálásban. Ennyi ember nem tévedhet!

A sztárok is Forever Slimmel karcsúsodnak!

forever slim anita

Hodosi Anita, modell: „A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam! Ráadásul maradandó a méretcsökkenés, hiszen ez a felesleges 3 cm később sem jött vissza! Éppen akkor készültem Japánba, egy nagyon fontos munkára, ezért teljesen feldobódtam az eredménytől!”

Miért szeretik a vásárlóink a Forever Slimet?

Attila, Nagykanizsa: „44 éves férfi vagyok. Testalkatom átlagos, hasi elhízással. Két kezeléssorozat során a hasam a 105 cm-ről 97 cm-re csökkent. Ráadásul a feleségem is használja a készüléket, és az ő derékmérete is egy kúra alatt 6 cm-t csökkent.”

Huták Judit, a HaziPatika.com újságírója: „Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Ráadásul ezt már az első tízperces kezelés után észrevette a párom! Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat”

Hajni, Budapest: „A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen. A narancsbőr elleni géppel főleg a hátsó combomat és a fenekem alját ultrahangoztam, és már 2 kezelés után simább lett a bőröm. Most tartok ott (7 kezelés után) hogy a strandra is szívesen kimegyek.”

tovabb-olvasom

Nézd meg Takács Nóri szépségszakértő videóját!

Ebben a videóban belepillanthatsz egy Forever Slimmel végzett kezelésbe! >>> Azt is megtudhatod, hogy milyen eredményre számíthatsz, ha a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó és narancsbőr-kezelő készüléket választod, így már nem lesz kétséged a készülék felől!

rendeld5

Az ultrahangos zsírbontás ára a kozmetikákban és fogyasztószalonokban igen borsos. Ráadásul ezért a pénzért gyakran nem a maximális 45 perces kezelést kapod, hanem csak 20-25 percig tart a kavitáció. Az alábbi táblázatból megtudhatod, hogy a szalonokban mennyibe kerül egy kezelés, és az is kiderül, mennyit spórolhatsz, ha a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket választod.

Nézd, milyen sokat spórolhatsz a Forever Slimmel!

Az ultrahangos zsírbontó kezelések körülbelüli árai 2015-ben, a vidéki és fővárosi szalonokban:

KOZMETIKAI SZALONOK ÁRAI 1 testrész (pl. has) esetén
  Kezelési idő 1 kezelés 10 kezelés 10 alkalmas bérlet
Főváros  20-30 (perc)    (1 testrész)   7.000 Ft-tól 18.000 Ft-ig  70.000 Ft-tól 180.000 Ft-ig  63.000 Ft-tól 162.000 Ft-ig
Vidék  5.000 Ft-tól 12.000 Ft-ig  50.000 Ft-tól 120.000 Ft-ig  45.000 Ft-tól 108.000 Ft-ig
KOZMETIKAI SZALONOK ÁRAI 2 testrész (pl. belső combok) kezelése esetén
Kezelési idő 1 kezelés 10 kezelés 10 alkalmas bérlet
Főváros 40-45 perc (2 testrész) 14.000 Ft-tól 36.000 Ft-ig 140.000 Ft-tól 360.000 Ft-ig 126.000 Ft-tól 324.000 Ft-ig
Vidék 10.000 Ft-tól 24.000 Ft-ig 100.000 Ft-tól 240.000 Ft-ig 90.000 Ft-tól 216.000 Ft-ig

Gondolj bele! Egy tízalkalmas ultrahangos zsírbontó bérletért akár 162.000 Ft-ot is kifizethetsz, és ezért a pénzért mindössze egyelten testrészed lesz formásabb. Nos, a Forever Slimmel ez nem fordulhat elő! Segítségével mindig kihasználhatod a maximális, 45 perces kezelési időt, és minden testrészeden korlátlan számú ultrahangos zsírbontó kúrát végezhetsz, extra költség nélkül. A készüléket mindössze egyszer kell megvásárolnod, így egyszeri befektetéssel akár egyetlen tízalkalmas zsírbontó kúránál is olcsóbban hozhatod formába az egész testedet! Sőt, ha barátaiddal vagy rokonaiddal közösen vásárolod meg a Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet, akkor a költségek tényleg minimálisak. Ha például négyen „összefogtok”, az fejenként kb. 35.000 Ft-os befektetést jelent!

Mire számíthatsz, ha a Forever Slimet választod?

pipaKörméreted látványosan csökken.

A zavaró zsírpárnák végre tényleg pipatartósan eltűnnek.

pipaFájdalom és éhezés nélkül formálhatod alakodat.

forever slim kavitációs zsírbontó gép

A ForeverSlim már 7 éve, elégedett vásárlók és tesztelők ezreivel bizonyít!

A ForeverSlim ára

132.900 Ft!

p2

AJÁNDÉK: 2 db ultrahang gél

p2

AJÁNDÉK: INGYENES szállítás,
1 MUNKANAPON belül

Az ajándék géleket a csomag automatikusan tartalmazni fogja. Az ajándék gélek összértéke 1060 Ft. A házhozszállítás értéke 1090 Ft. Ha kérsz további géleket, a megrendelőlapon jelezd! Az akció a csomagajánlatokra nem vonatkozik. Az akció más kuponnal, kedvezménnyel nem vonható össze.

Hozd magad formába!

A megrendelés leadásával Ön elfogadja a szállítási, vásárlási és adatvédelmi feltételeket.

Forever Slim kavitációs zsírbontó gép megrendelése

Név:*
E-mail:*
Szállítási cím:*
Telefonszám:*
Megjegyzés:

Kérjük, itt jelezze, hogy ha a számlázási név/cím
eltér a szállítási névtől/címtől!

Termék: Forever Slim kavitációs zsírbontó gép
Átvételi mód:*
Fizetési mód:*
Hány darab ultrahang gélt kér?*
Hány darab zsírbontást kiegészítő
2in1 gélt kér?*
Hogyan talált ránk?
Kuponkód:
Fizetendő végösszeg:
132.900 Ft

 

Ügyfélszolgálat