Előtte-utána

Vásárlóink tapasztalatai a ForeverSlim használatáról:

„31 éves nő vagyok, nőies testalkatú, itt-ott van egy kis feleslegem. A Forever Slimmel a derekamat és a csípőmet kezelem, heti 1-2X, vagy kéthetente, ahogy időm engedi. Eddig kb. 6-7 kezelést csináltam, és csak egy fél flakont használtam el az ultrahang gélből. Szerencsére könnyű használni a gépet. A kezelés alatt kellemes melegséget éreztem, már első kezelés után puha lett a bőröm és csökkent az adott területen lévő párna. Mellette hetente 2x- 3x járok tornára, zumbára, és az étkezési szokásomon is változtattam, kevesebb szénhidrátot fogyasztok, valamint sok szénsavmentes vizet iszom (napi 2 L ). Szerintem a géppel hatékony és hosszantartó eredményt lehet elérni, ha rendszeres mozgással és megfelelő táplálkozással párosítjuk.” (O.B., Budapest)

,,pikali-gerda-foreverslimBár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slimmel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabb is lett.” (Pikali Gerda, színművésznő)

,40 éves nő vagyok. Szülés után 15 kg plusz maradt rajtam, főleg hason, úszógumi formájában. Amikor fogytam a hasamon akkor is megmaradt. Mindig arról álmodoztam milyen jó lenne egy zsírleszívás. Az interneten láttam, hogy vannak olyan szalonok, ahol ultrahangos zsírbontást is csinálnak, de nagyon drágák voltak, vagy Pesten voltak ahová nehéz lett volna elmenni. Nagyon örültem, amikor meg láttam, hogy van már olyan készülék amit otthon lehet használni. Pár hét gondolkodás után úgy döntöttem számomra ez lesz a jó megoldás. Még csak néhány hete van meg a készülék így a 6. kezelésnél tartok, eddig a hasamat kezeltem vele. Fél flakon Forever Slim gélt használtam el eddig. Néha, inkább ritkán csipegető érzésem volt, mást nem éreztem. Sajnos csak néha volt kedvem tornázni, mert mikor ezt tettem láttam a jó hatását. Kicsit már jobban figyelek az evésre, este már nem eszek sokat, viszont sok folyadékot iszok. Már az első alkalomnál szemmel látható volt a zsír fellazulása, a hasam fellazult, a nadrágom lazább volt a derekamon. Tudom,hogyha nem is egyik napról a másikra, de nem sokára olyan lesz az alakom, amiről mindig is álmodtam. Nagyon várom mindig, hogy mikor kezelhetem magamat.” (H.T.)

,,bencsik-tamara-foreverslimAzonnal éreztem, hogy a bőröm feszesebb lett, és bár szerencsére nem küzdök nagyobb súlyfelesleggel, hisz’ edzőként magam is órákat tartok másoknak, sajnos azért én is látok magamon olyan helyeket, főként fenék tájékon, ahol tudok mit változtatni, javítani, esetleg feszesíteni. Ez a gép valóban segít.” (Bencsik Tamara, énekesnő)

„A hasam mindig is kritikus terület volt. Heti két alkalommal használom a gépet, és már a 3. kezelés után látható volt az eredmény. A bőröm feszesebb lett és körülbelül 3 centiméterrel keskenyebb. A 10. alkalom után láthatóan kisebb lett a hasam. Most a csípőmön kezdtem el használni a gépet. Napi másfél liter zöld teát és másfél liter vizet iszom, szerintem ez is sokban hozzátett az eredményhez. Nyárra egész biztos elérem a célomat.” (Bernadett, 28 éves)

,forever slim anita,A Forever Slim kezelésektől, 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés után 3 cm-t karcsúsodtam!Ráadásul maradandó a méretcsökkenés, hiszen ez a felesleges 3 cm később sem jött vissza! Éppen akkor készültem Japánba, egy nagyon fontos munkára, ezért teljesen feldobódtam az eredménytől!” (Hodosi Anita, modell)

,,44 éves férfi vagyok. Testalkatom átlagos, hasi elhízással: 79 kg, 173 cm magasság. Csak a hasi területet kezeltem + deréktájon kétoldalt.(2×10 alkalom.) A kezelés számomra kellemes bizsergető érzés volt, néha egy kicsit helyenként csipkedős. Egy kúra alatt (10 alkalom) egy fél flakon gél fogyott el. Nem sportoltam rendszeresen, a napi mozgáson kívül eseti jelleggel bicikliztem. Az étrendemen nem változtattam, de jelentősen több vizet iszom. A két kezeléssorozat során a hasam a 105 cm-ről 97 cm-re csökkent. Ezt nagyon fontosnak tartom, mivel a kritikus hasi elhízás jelentősen csökkent. (Most már be kellett több övet is szereznem, mivel a korábbi nadrágok lötyögősek lettek.) Ráadásul a feleségem is használja a készüléket, és az Ő derékmérete is egy kúra alatt 6 cm-t csökkent. Bevált. Köszönjük.” (Attila, Nagykanizsa)

Próbáltam már hasonló kezelést kozmetikai szalonban. Ennek a gépnek az az egyik előnye, hogy nem kell időpontot egyeztetni, és az oda-vissza utat is meg tudjuk spórolni. (…) A bőröm láthatóan simább, feszesebb lett.” (Anry-Soós Éva, a Joy főszerkesztője)

„A lányommal együtt választottuk azt a megoldást, hogy otthon, kényelmesen, saját időbeosztással végezzük a kezeléseket. Már alig vártuk, hogy kezünkbe kaphassunk a gépet. Sajnos előtte/utána futót nem tudok prezentálni, mert izgalmunkban nem fotózkodtunk – még egyszer sajnos :). De! Mindketten úgy érezzük, és elmondhatjuk ha centikben (8 alkalom) még nem is mérhető az eredmény, a bőrünk feszesebb, rugalmasabb lett. Feltétlenül bízunk a további eredményekben, melyet remélhetőleg már centikben is mérhetünk.” (H. Zsóka)

„Bár sokan alkalmanként más testrészüket vetik az ultrahang hatása alá, én egy-egy testtájékot vettem támadás alá addig, míg el nem értem a kívánt eredményt. Ez azért is jó módszer, mert így valóban látható a változás. Nem is kicsit! Már az első kezelés után kisimult a combom. (Oké, nem volt túl durva a kinézete, de az ülőmunka és az összevissza evés azért nem tett túl jót még nekem sem.) A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom! Ez centikbe átszámolva pedig nem kevesebb, mint 3-3 centi combonként! Ez azért nem semmi, főleg annak fényében, hogy nem koplaltam és nem készítettem ki magam az edzőteremben! Érdekes módon a pocakrészen terpeszkedő kis zsírpárna – amit nem nevezünk nevén – sokkal gyorsabban megadta magát a szerkentyű erejének. Ott már 4-5 kezelés után látványos volt a változás. (Lehet, hogy ez azért is történt így, mert hasra sokkal könnyebben és gyorsabban hízom nőként, mint pl. combra, így talán nem volt olyan kötött ott a zsírszövet.)” (Tóth Tímea, a Kiskegyed szerkesztője)

„Átlagos testalkatú nő vagyok, 174 cm magas és 72 kiló. Eddig 4-szer kezeltem a hasamat a Forever Slimmel, csupán enyhe melegséget éreztem közben. Nem sportolok, de az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam: semmi fehér kenyér, semmi krumpli, semmi tészta, ezek helyett néha abonett, vagy rozs/barna pirítós. A változást centikben is lemértem: a Forever Slimmel 6 cm ment le a hasamról, illetve az étkezés miatt 9 kilót fogytam eddig. 4 kezelés alatt amúgy negyed flakon gél fogyott el.” (G. Franciska, Zalaegerszeg)

,,Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Ráadásul ezt már az első tízperces kezelés után észrevette a párom! Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat” (Huták Judit, a Házipatika.com újságírója)

 „2013. január elején vásároltam egy db Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet, amelyet azóta hetente 2x használunk 3-an a családban. Édesanyám, édesapám és én. Anyukám 58, apukám 60 én 33 éves vagyok. Mind a hárman a hasunkat kezdtük el először kezelni. Mindenkinél látványos fogyás történt. 10 kezelés volt eddig a hasunkon, anyukám 2 ruhaméretet 50-esből 46-os, én is 2 ruha méretet tudtam ez idő alatt fogyni. 44-es nadrág helyett 40-es nadrágot viselek, ami a gép folyamatos használatával kezd bő lenni. Apukám tipikus pocakos férfi, csak pocakja van, nála mivel fizikai munkát végez, így kötöttebb az izomzata lassabb a folyamat, de szorgalmasan végezzük a kezeléseket nála is. Apukám kb. 4 cm-t tudott a pocakjából fogyni. A kezelések 45 percesek, szerdán és vasárnap használjuk, sima zselével, melyből eddig hármunknak 3 db fogyott el. A kezelések nem kellemetlenek, a melegedés tapasztalható a gép használata közben. Folytatjuk a kezeléseket addig, amíg a kívánt eredményeket el nem érjük, mert anyukám is és én is autoimmun betegek vagyunk, de semmilyen negatív leletet nem okozott a gép használata. (Folyamatos, szoros orvosi vizsgálatokra járunk). Nagyon bízunk benne, hogy az egészségi állapotunk is javul a fogyással. Nem bántuk meg a gép vásárlását, bátran merem ajánlani bárkinek.“ (T.T.B., Szolnok)

,,Eddig nagyjából 10 alkalommal használtam a gépet. A hasammal kezdtem, heti két alkalommal. Sajnos az én kötőszöveteim egy kissé meglazultak, ezért azokon a helyeken ( has alsó részén)  csak a hatodik alkalom után mutatkozott látható eredmény. Feszesebb lett a bőröm és néhány centiméterrel kisebb is. Sok folyadékot iszom, nem változtattam az étkezésemen, de még így is jól látható az eredmény.” (Adrienn, 53 éves)

„A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen.Kisebb narancsbőr korábban is volt rajtam, de nem volt annyira látható, csak ha összecsippentettem a bőrömet. Nyárra viszont a gödröcskék olyan mértékűek lettek, hogy már normális fürdőruhát is szégyelltem miattuk felvenni. A narancsbőr elleni géppel főleg a hátsó combomat és a fenekem alját ultrahangoztam, és már 2 kezelés után simább lett a bőröm.Most tartok ott (7 kezelés után) hogy a strandra is szívesen kimegyek.” (Hajni, Budapest)

,,52 éves vagyok.  Sajnos az évek során elsősorban a hasamra rakodott tetemes zsírréteg, amit nagyon utálok, és egyre jobban zavar. Kb. 1 hónapja vettem a Forever Slim készüléket. A leírása alapján találtam szimpatikusnak. Az otthoni kezelések lehetősége miatt döntöttem a megvásárlása mellett. Nagyon könnyű használni. Csak bekapcsolom, beállítom az intenzitást és az időt, UH zselé a kezelőfejre és indulhat is a kezelés. A készülék működés közben ciripelő hangot hallat, amit a kezelés alatt az alany kissé erőteljesebben érzékel, mint a külvilág. A kezelés alatt semmilyen kellemetlen élményem nem volt. Ha a kezelőfejet hosszabban tartom 1-1 helyen, enyhe melegedést lehet észlelni. Már az első kezelések után bővebbnek tűnt a nadrágom, az 5. kezelésen vagyok túl, és a derékbőségem 7 cm-rel, a csípőbőségem 6 cm-rel csökkent. A hasi zsírpárnák szemmel láthatólag kisebbek lettek. Először csak a fellazulásukat észleltem, de most már látványosan apadnak. Természetesen az étkezéseket próbálom minél zsír-és szénhidrát-szegényebben megoldani, de ezt nem csak most kezdtem el, viszont eddig nem láttam különösebb eredményét. A kezeléseket folytatom, és most már kiegészítem feszesítést célzó hasizom gyakorlatokkal is. A változásnak nagyon örülök, elégedett vagyok a gép segítségével elért eddigi eredménnyel.” (Pintérné, Vecsés)

,,Kedves ForeverSlim Csapat! Körülbelül 3 hete kezdtem el használni a ForeverSlim készüléket, eddig 4-szer használtam és nagyon elégedett vagyok. 27 éves, sportos alkatú lány vagyok, napi 8-10 órás ülőmunka mellett próbálom tartani a  heti 3-4-szeri 1 órás sportolást (spinning, úszás), de sajnos mindezek mellett én is küzdök cellulitis problémákkal, és az ülőmunka miatt 2-3 kilót felszedtem, amit nagyon nehezen tudok leadni. Nagyon megörültem, mikor olvastam, hogy a készülék a zsírbontás mellett a cellulitis problémára is megoldást nyújthat. A fenekem alatti részt és a hátsó combjaimat kezeltem eddig, (20perc egyik láb, 20perc másik láb) és már most sokkal jobban érzem magam, mert nagyon sokat javult, szerintem a kúra végére (10. alkalom) teljesen kisimul majd a bőröm, és biztosan a combom kerülete is csökkenni fog majd. Emellett odafigyelek arra, hogy napi 3 liter vizet megigyak, és tudatosan eszem (főként egészséges ételeket), mert koplalni sohasem tudtam, és az úgyis csak ideig-óráig tartható. Anyukám is elkezdte használni a készüléket a napokban, ő a belső combját kezeli. Ami nagyon jó ebben az egészben az az, hogy tényleg azt a területet kezelheti vele az ember, amit szeretne és nem csak 10 percig, mint ahogy általában a legtöbb kozmetikában és többen is használhatjuk, így pénzt spórolunk vele. Szerintem megéri beruházni egy ilyen készülékre! Köszönettel és üdvözlettel” (Cs. Diána, Szentendre)

„A munkám miatt jól kell kinéznem, és a sörhasam nem igazán passzolt az öltönyeimhez. Az állandó üzleti utak és a szoros napirendem lehetetlenné tették a rendszeres edzést. Amikor a feleségem megvásárolta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket, először csak annak örültem, hogy csinosabb lett, mint valaha! Eltűntek a zsírpárnák a dereka körül, a megfelelő helyeken pedig megmaradtak a domborulatai. Az az igazság, hogy erre vérszemet kaptam, és én is kipróbáltam a Forever Slim gépet a hasamon. És most, egészen elképesztő módon, 54 évesen végre megmutathatom a hasizmaimat!” (Kovács Krisztián, Bp.)

„42 éves nő vagyok, 171 cm és 57 kg. A ForeverSlim zsírbontóval 15-20 kezelést csináltam meg a combomon és a felkaromon. Először a fenék alatti részt kezeltem a narancsbőr miatt, ami el is tűnt mostanra, sőt, folyamatosan egyre kisebb a mérete. Centizni nem nagyon akartam ezen a helyen, de már ránézésre látszódik a méretcsökkenés, meg persze a nadrágokon is tapasztalom nap mint nap. A karjaimat a lötyögős szindróma ellen kezeltem. Szerencsére látványos az eredmény a fenéknél és a karnál is, elégedett vagyok vele. Az első pozitív jel, amit megfigyeltem a kezelések után, hogy másként áll rajtam a nadrág, emiatt kellemesebben, jobban érzem magam. Úgy érzem, mintha több energiám lenne!  A következő terület a has lesz, mert ott ugyan volt zsírleszívásom 4 éve, de még mindig van egy kis domborulat, amit szívesen eltüntetnék. Itt a bőrt is szeretném kissé feszesíteni. Szóval haladok szépen a kívánt alak eléréséig, aminek nagyon örülök. :) A kúra közben sokat sétáltam, tornáztam. A folyadékfogyasztásra kimondottan odafigyeltem, ezen kívül 2 hetente járok profi masszőrhöz nyirokmasszázsra.” (K. Szilvia, Budapest)

,,31 éves vagyok és 58 kg, átlagos testalkatú. A fenék alatti részt kezelem: itt cm-ben nem akarok fogyni, csak a narancsbőrt szeretném eltüntetni. 22,5-22,5 percig csinálom egyik lábam és másik lábam, utána pedig nyirokmasszázst végzek dörzsikesztyűvel, amit direkt erre a célra vettem. Már az első kezelés után éreztem, hogy bőröm sokkal simább és egyenletesebb lett! Jelenleg az 5. kezelésnél tartok,  és már sokkal látványosabb a kezelés helye! Étkezéseimen nem változtattam, igazából mindig is figyeltem rá (kerülöm a cukrot és a lisztet)! Heti rendszerességgel futok 2-3-szor és igyekszem sok vizet is inni. Ha eltüntettem teljesen a narancsbőrt a fenék környékéről, akkor jön a hasam, ahonnan 1-2 cm-t kimondottan fogynék. Tehát maximálisan megvagyok elégedve a ForeverSlimmel! :)” (P. Edina, Székesfehérvár)

„38 éves, 162 cm magas és 54 kg-os nő vagyok. A problémás terület nekem a combom, azt kezeltem eddig 12 alkalommal. A kezelések alatt enyhe melegséget éreztem, néhol kis bizsergést is. A narancsbőr látványosan csökkent, feszesebb lett a bőröm is. Ráadásul 2 cm-el csökkent a combom körfogata, úgyhogy szépen elérem a kitűzött célt. Ennek nagyon örülök! Vettem egy kisebb farmert, és abba szeretnék újra beleférni, addig csinálom a kezeléseket. :) A kezelések mellett rendszeresen tornázom és vibrációs trénert is használok, plusz odafigyelek az étkezésemre is némileg, meg sok vizet, méregtelenítő teát iszok. A ForeverSlim kezelés utolsó 15 percében használom a kiegészítő-feszesítő gélt is. Otthoni gép révén az a jó, hogy több testrészt is rendbe lehet rakni vele. Nem bántam meg, hogy megvettem.” (Sz. Andrea, Téglás)

,,62 éves vagyok, de meglehetősen hiú az alakomra, amit egy életen át igyekeztem formában tartani tornákkal. De, mindig volt egy de, hogy a gyomrom felett levő hájacskától soha nem sikerült megszabadulnom, makacsul tartotta ott magát.  És szeretném ha mindenki tudná, hogy az a 100 féle fogyasztószer ami forgalomban van, csak bajt csinál egy nőnek, mert az általános fogyásnál, először az arcról, a mellről, a karokról megy le a zsír, és mindig vissza is tud nőni! De én egy nagyszerű gépre találtam rá az interneten, aminek Forever Slim a neve, és rögtön meg is vettem, ez azt tudja, ami a tökély, hogy CSAK ONNAN bontja le a felesleges zavaró zsírpárnát ahonnan akarjuk! De onnan biztosan! Pár használat után szépen ellaposodott a gyomrom feletti évtizedes domború zsírpárna!” (K. Jánosné, Szeged)

,,50 éves vagyok, kb. 158 cm, sportos testalkatú. Masszőrként dolgozom. Mióta már csak ezzel foglalkozom, kissé nyugisabb lett az életem, és sajnos pár kg-ot magamra szedtem. Ha hízok, egyből a hasamra, meg az oldal hájamra :) rakódik a felesleg. Körülbelül 1 hónapja vásároltam Forever Slim készüléket. Nagyon jó dolgokat olvastam róla. Gondoltam belevágok, egyrészt magam miatt, másrészt sok ismerősöm és vendégem van, aki kisebb-nagyobb súlyfelesleggel küzd. A vásárlás után pár nappal el is kezdtem használni magamon. Az első alkalom után fellazulást éreztem a hasamon. Az 5.-ik kezelésen vagyok túl. A csípőbőségem -3 cm-rel, a derékbőségem -5.cm-rel csökkent. Az étkezésemen annyit változtattam, hogy egy kicsit visszavettem a szénhidrát fogyasztásból. Mozgás heti 1-2 aerobic, amit eddig is csináltam. A napi víz fogyasztásom 2,5-3 liter víz. Ami előtte 1 liter volt. Tehát a gép nagyon TUTI, mert nagyon kevés változtatás során ilyen eredmény érhető el. Majd a későbbiekben beszámolok a vendégeim eredményeiről is. Nagyon elégedett vagyok! :) Köszönöm!” (Gy. Tünde, Devecser)

Ügyfélszolgálat