Előtte-utána

Vásárlói tapasztalatok a DEESS IPL-lel:

,,Én borotvát használtam tini korom óta, de sajnos nagyon megerősödött a szőröm, és utáltam, hogy minden nap kellett borotválnom, ezért más módszert kerestem. Ekkor jött a képbe a villanófényes tartós szőrtelenítés, amit egy barátnőm ajánlott. A DEESS mellett döntöttem, és nem bántam meg. A készüléket nemrég vásároltam, eddig pár kezelésen vagyok túl, de már most látom az eredményeket!” (P. Zsuzsanna, Martonvásár)

,,Annyira jó érzés, hogy a DEESS miatt most már nem kell aggódnom a szőrtelenítés miatt! Kész vagyok a kezeléssorozattal, és a bőröm mindig sima és puha. Egyértelműen jobb lett az életem!” (Sz. Katinka, Győr)

Eddig 6-szor kezeltem (2-3 erősséggel) a lábszáraimat. 2-3 hetente nő csak vissza újra kezelhető mennyiségű gyenge szőrszál, amikkel fél óra alatt megvagyok, míg nézem a kedvenc sorozatomat. A két naponta borotválkozáshoz viszonyítva, úgy gondolom, abszolút megérte a beruházás, ha csak így maradna már annak is örülnék, de azért remélem, hogy még néhány kezelés és rátérhetek az évenkénti ismétlésekre. Most a párom is belelkesedett és ő is elkezdi. (T. Borbála, Szeged)

6 hónapja használom a DEESS-t, lépésről lépésre követem a használati útmutatót (bőrtisztítás, borotválás, stb.). Bőrtípusom közepesen világos, nem szoktam megégni a napon. A szőröm sötétbarna, szóval az ismertető alapján azt hiszem, tökéletes alany vagyok az IPL szőrtelenítő kezeléshez. A 3-as fokozaton használom főleg, de néha 4-esen és most értem el azt a fázist, hogy az arcszőrzetem tényleg látványosan és tartósan csökkenni kezdett. Így utólag értettem meg, hogy ez egy hosszabb folyamat és folyamatos kezelésekre van szükség, ha valaki valóban végleges (évekig tartó) eredményt szeretne elérni. Ja, és az arcomon eleinte igaz, hogy gyengültek a szőrök, de gyorsabban nőttek, mint valaha, minden nap borotválnom kellett, úgy látszik ebben kivétel vagyok, de a többi testrészem (hónalj, has) menetrend szerint produkálta az elvárt eredményeket. (K. Zoltán, Budapest)

Nagyon világos bőröm és sötét szőröm van. Az első „igazi” kezelés előtt egy nappal végeztem néhány próbavillantást a lábamon, 1-5 fokozaton. Az 1-3 fokozatig nem éreztem semmi kellemetlenséget, csak abszolút kellemes melegséget rögtön a villantás után, és nem pirosodott ki a bőröm sem. A 4-5 fokozaton kis tűszúrásszerű érzésem volt, de ezután sem pirosodtam ki. A hónaljammal és a lábammal kezdtem először. 8 -13 nappal az első kezelés után kinőttek ugyan szőrszálaim, de lényegesen gyengébbek voltak és tusolás vagy törülközés során több magától ki is esett. Most itt tartok, csinálom a második kezelést. (V.  Zsuzsa, Törökbálint)

PCOS-m van, aminek egyes nőknél gyakori mellékhatása az erős, sötét arcszőr. Régebben megfigyeltem, hogy gyantázás, epilálás után érthetetlen módon még erősebb és sötétebb szőrök nőttek vissza a testemen, ezért elgondolkodtam a lézeres és az IPL-es szőrtelenítésen is. Voltam is egy lézeres kezelésen, de az nagyon fájt és több napig vörös volt az arcom. A testvérem megvásárolta ezt a DEESS-t és egyszer ki is próbáltam nála és nagyon megörültem, hogy nem fáj, így el is kértem, hogy kezeljem magam. 3 hónapja használom a tesómmal felváltva a DEESS-t. Eddig az arcomat, nyakamat, hónaljamat és a karjaimat kezeltem a 3-4 fokozaton. Minimális mennyiségű, világos, pihe-szerű szőr nőtt csak ki a kezelt területeken (néhol már egyáltalán semmi nem nő vissza hetek óta), most kezdem a lábaimat és a bikini vonalat – remélhetőleg hasonló eredménnyel. (T. Judit, Budapest)

Mint a legtöbb embernek, aki megvásárolja ezt a készüléket, nekem is világosabb bőröm és sötét szőröm van, ami ráadásul nagyon gyorsan nő.Minden reggel borotváltam a lábamat, de estefelé már borostás voltam. Az epilátor nagyon szépen leszőrtelenített, de ahogy kezdtek nőni a szőrök, borzalmas benövéseim lettek. Kozmetikában próbáltam először az IPL szőrtelenítő technikát, de csak a bajszomat és a hónaljaimat csináltattam meg, mert csak arra volt pénzem. Nálam már az első alkalom után 1-2 héttel hulltak a szőrök. A fodrászom mondta, hogy már létezik otthoni IPL szőrtelenítő is, és jóval olcsóbb mintha szalonokba járnék kezelésekre, így akadtam rá az interneten a DEESS-re. 4 kezelésen vagyok már túl, a karjaimat és lábaimat kezelem 4 fokozaton. Rögtön az első kezelés után itt is gyengébbek voltak a kinövő szőrök és sok ki is hullt már akkor is, ha csak megvakartam a karomat. A karomon lévő szőrök 60-70 %-a eltűnt. A lábaimon is kevesebb van, de ott szerintem még csak 50%-kal csökkent. (Z. Virág, Székesfehérvár)

Egy hónapja vásároltam a DEESS IPL szőrtelenítő készüléket és 3 használat után látványos változást értem el. A szőr sokkal gyengébben nőtt vissza! Tisztelt forgalmazó! Nem szoktam tapasztalatokat írni, de az önök DEESS IPL szőrtelenítője megérdemli. Régebben sokat szenvedtem az erős, sötét szőröm miatt (biztos sokan vannak így ezzel, akik ellátogatnak az önök oldalára). A DEESS a bajusz-vonalamon és az államnál csodát tett, néha még mindig hihetetlen számomra, hogy tényleg eltűnt onnan a szőr 5 kezelés után. Nagyon szép eredményeket értem el rövid idő alatt a hónaljamon, is. Most elkezdtem a lábamat is. Ezen a területen az első kezelés után 2-3 hét után nőttek vissza a szőreim. Most a 6. kezelésen vagyok túl: jóval kevesebb és gyöngébbek a szőrszálaim és úgy gondolom, 3-4 kezelés után rendben is leszek. (Cs. Márta, Budapest)

A férjemnek sajnos nagyon sötét és durva szőre van, és a borotválkozások megkeserítik a mindennapjait. Már nincs olyan borotválkozás utáni krém, gél vagy csodaszer amit nem próbáltunk volna ki,- mert állandóan fájdalmasan kivörösödik és rengeteg benövése van –  aki hasonló cipőben van, az tudja miről beszélek. Tulajdonképpen már jó ideje kutatom a végleges szőrtelenítési technikákat, de a szalonkezelések nagyon drágák, úgyhogy a páromnak az arcán kívül a hátát is kezelnénk és nekem is lennének szőrtelenítendő felületeim. :) A DEESS-t ismerősünk ajánlotta, hogy otthoni gép és ugyanolyan technikával működik, mint a szalongépek, ráadásul több ember szőrtelenítésére is elegendő a villanásszáma. A férjem arcát eddig 6-szor kezeltük hetente. 15 perc alatt megvan és nem is fáj neki 4-es fokozaton. Tényleg ajánlani tudjuk mindenkinek, de türelmesnek és következetesnek kell lenni. 6 kezelés után nem tűnt el mindenhol teljesen az arcszőrzete, viszont már csak nagyon finom, pihe-szerű szőrök nőnek ki, mint amilyen a kisfiúknak van. Néhol teljesen abbamaradt a szőrnövekedés, ezért abban bízom, hogy jó úton haladunk és már tényleg nem vagyunk messze a céltól. Közben magamat is elkezdtem kezelni. A 4. kezelés után a hónaljamon a szőrök már csak foltokban nőnek ki, bizonyos helyekről el is tűntek teljesen, a többi pedig – mint a férjemnél – piheszerű. Magamnál még 1-2 kezelést saccolok az eddig látottak alapján a teljes szőrtelenségig. (Gy. Ibolya, Eger)

Ügyfélszolgálat