DEESS IPL villanófényes (IPL) tartós szőrtelenítő készülék

A testünk különböző pontjain fellelhető idegesítő szőrszálak sokunk életét megkeserítik. Minden hirtelen jött programötletnél (pl.: randi, uszoda) rájövünk, hogy nem tudunk egyből indulni, mert előtte ugye még szőrteleníteni kell… Életünk során kétségbeesetten próbálgatjuk a különböző ideiglenes szőrtelenítési módszereket – borotva, gyanta, epilátor, szőrtelenítő krém –, de hosszú távon egyik se kínál megoldást a problémánkra, hiszen néhány naponta, hetente ismételni kell őket. Éppen ezért sokan tesszük fel a kérdést: létezik olyan technológia, amivel tartós hatás érhető el? Igen!

ipl szortelenites

A DEESS IPL tartós szőrtelenítő gép évekre szóló megoldást kínál!

Segítségével néhány kezelés után akár már 80-90%-os szőrzetcsökkenés érhető el.

Ints búcsút a zavaró szőrszálaknak! Légy magabiztos minden helyzetben!

Szabadulj meg a mindennapos nyűgtől, felejtsd el a fájdalmat és indítsd friss ápoltsággal mindennapjaidat!

Pár fájdalommentes kezelés és évekig szőrtelen lehetsz!

Az egyedülállóan magas villanószámmal rendelkező DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gépet direkt otthoni használatra fejlesztették ki. Hatékonysága és rugalmas használata miatt egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a nők és a férfiak körében is.

Szőrtelenítés a DEESS IPL-lel otthonodban! Semmi rejtett költség! Drága pótizzók nélkül is elegendő villanásszámmal neked és párodnak is!

A tartós szőrtelenítés napjainkban nagyon közkedvelt, hiszen gyorsan érhető el vele évekig tartó eredmény. Ki ne akarna éveken át szőrtelen maradni, és elfelejteni a mindennapos „nem-szeretem” szőrtelenítési rutint? Képzeld csak el, milyen felhőtlen lenne az életed, ha minden áldott nap szőrtelen maradnál! Bármelyik ruhádat felvehetnéd! Valljuk be, csodálatos lenne!

Vásárlói vélemények:    

„Évek óta küzdök azokkal a fránya szőrszálakkal, és végre én nyertem! Ezt csak a DEESS-nek köszönhetem!” (Kati, Óbuda)

,,4 kezelésen vagyok már túl, a karjaimat és lábaimat kezelem 4 fokozaton. Rögtön az első kezelés után itt is gyengébbek voltak a kinövő szőrök és sok ki is hullt már akkor is, ha csak megvakartam a karomat. A karomon lévő szőrök 60-70 %-a eltűnt. A lábaimon is kevesebb van, de ott szerintem még csak 50%-kal csökkent.” (Z. Virág, Székesfehérvár)

,,Egy hónapja vásároltam a DEESS IPL szőrtelenítő készüléket és 3 használat után látványos változást értem el. A szőr sokkal gyengébben nőtt vissza!” (Cs. Márta, Budapest)

tovabb-olvasom

Az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek! 

ipl tartos szortelenites newme-huA DEESS az IPL (intenzív pulzáló fény), vagyis a villanófény segítségével fájdalomérzet nélkül égeti ki a szőrtüszőket, így gátolja meg a szőr újbóli kinövését. Ám a villanófény csak a növekvő fázisban lévő szőrszálakat tudja elpusztítani, és a szőrszálaknak csupán 20-30%-a van ebben az aktív fázisban, ezért a kezelést többször szükséges ismételni. Miután a villanófényes (IPL) technológia a bőr és a szőr színkontrasztjára épül, ezért leginkább világos bőrűeknek és sötétebb szőrűeknek ajánlott.

A bársonyosan sima bőr tapintása utánozhatatlan érzés!

A DEESS IPL használata egyszerű és biztonságos. A 3-5 kezelést 2 hetente kell végezni. Így megakadályozható, hogy a szőrtüsző aktív állapotba kerüljön, és megelőzhető a szőr újranövekedése. A hatás erősítése érdekében ajánlott további kezeléseket végezni 3-4 hetente. Ezután már csak a szőrök újbóli megjelenésekor lesz szükség fenntartó kezelésre, átlagosan 3-6 havonta. Az IPL szőrtelenítési kúra végeztével élvezd a gondtalan, szőrmentes életet!

Itt az ideje cselekedni! Próbáld ki Te is a DEESS IPL-t!

Miért? Mert akár évekig tartó eredmény érhető el vele, szemben a borotva, gyanta, epilátor és szőrtelenítő krém pillanatnyi megoldásaival. Mert gyors és hatékony, ráadásul most fantasztikus árkedvezménnyel juthatsz hozzá!

villanofenyes szortelenites newme-hu (4)Mit tud a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő gép?

 • gyors és látványos eredmény: 3-5 kezelés után akár már 80-90%-os szőrzetcsökkenés
 • tartós: a kezeléssorozat eredménye az éveken át tartó szőrtelenség
 • 300.000 garantált villanása révén a legjobb ár/érték arányú készülék a magyar piacon: a 300.000 villanás több személy teljes tartós szőrtelenítésére elegendő, ami azért praktikus, mert így akár kölcsön adhatod párodnak is! A DEESS IPL-t hosszú éveken át nyugodtan használhatjátok családi/baráti körön belül, mindenféle rejtett költség, pl. drága izzócsere nélkül. Ezzel a rizikómentes egyszeri beruházással nemcsak rengeteg pénzt, hanem időt és energiát is spórolhat az egész család.
 • kényelmes, diszkrét: saját otthonodban szépülhetsz, akár este 11-kor, vizslató szempárok nélkül!
 • rugalmas és gyors használat: könnyű, kisméretű, és 3 cm2-es villanóablakának köszönhetően a kezelési idő 1 perc és 30 perc között mozog.
 • biztonság és zéró fájdalom: 5 fokozatos fényerősség állítás bőrtípustól függően + túlmelegedés érzékelő + intenzitás-memória + szemüveg + számtalan minősítés (CE minősítés, FDA tanúsítvány). A készüléket érzékeny bőrűek is használhatják: legyen az láb, hónalj, kar, intim zóna, hát vagy arc – a DEESS IPL nem ismer akadályt!

A készülékhez bőrteszt 8000 Ft -ért rendelhető. Amennyiben szeretné azt, kérjük a megrendelésnél a megjegyzés mezőbe írja be.

Siess, le ne maradj róla! Zsebeld be mihamarabb a bókokat!

rendeld5

A mai rohanó világban legtöbbünknek ezer dolga van, és egyre kevesebb idő jut magunkra. Te is elfoglalt vagy és maximalista? Akkor kitűnő választás a DEESS IPL! A készülékkel ugyanis rengeteg időt, pénzt és energiát takaríthatsz meg, hiszen a kezelések miatt nem kell utazni, és ez az egyszeri beruházás hosszú távon megtérül. Innováció most, szőrtelenség hosszú éveken át.

Szeretnél meggyőződni a DEESS IPL hatékonyságáról? Ne habozz, próbáld ki pároddal együtt!

jelentkezes-kezelesre

villanofenyes szortelenites newme-hu (5)A DEESS IPL belépő egy gondtalan világba:

 • – búcsút inthetünk az idegörlő szőrtelenítési procedúráknak!
 • – elfelejthetjük a szőrbenövéseket, a piros pöttyöket és a fájdalmat!
 • – soha többé nem kell szégyenkeznünk szőrös testrészeink miatt!
 • – nem kell aggódnunk a megjelenésünk miatt, mindig szőrtelenek, ápoltak és magabiztosak leszünk!
 • – randi vagy wellness hétvége előtt nem kell idegesen a fürdőszobába rohannunk szőrtelenítés ürügyén, tulajdonképpen bármilyen spontán programra szemrebbenés nélkül igent mondhatunk!
 • – nem kell azon gondolkoznunk, hogy felvegyünk-e szoknyát vagy ujjatlan felsőt!

Hozd ki magadból és párodból a maximumot a DEESS IPL-lel!

A DEESS IPL teljes mértékben kielégíti a mai modern nők vágyait! Sőt, a férfiakét is! Bizony, napjainkban nemcsak a hölgyektől várható el az ápolt külsőAz urak számára viszont fontos a diszkréció, hiszen ők többnyire feszengenek egy kozmetikai szalonban. De ennek vége! Nincs több kínos kérdés, nincs több zavarba ejtő szituáció a kozmetikában! A DEESS IPL-lel saját otthonunk kényelmében, saját időbeosztásunknak megfelelően, játszi könnyedséggel kezelhetjük magunkat; diszkréten, a 4 fal között.

Próbáld ki a DEESS IPL-t saját otthonod kényelmében!

Ezek után már nem kétséges, hogy miért örvend olyan nagy népszerűségnek hazánkban is az otthoni villanófényes (IPL) tartós szőrtelenítés. Persze otthoni készülékeknél is igen széles a kínálat. Vásárlás előtt tudnunk kell, hogy:

villanofenyes szortelenites newme-hu (2)1 nő teljes testes, tartós szőrtelenítése = kb. 12.000-13.000 villanás

Ha esetleg párunk is szemezik az otthoni tartós szőrtelenítés előnyeivel, akkor kiemelten fontos, hogy több 10.000-es villanásszámmal rendelkező készülék mellé tegyük le a voksunkat, mert ennyi villanás szükséges az extra kiadások (pl.: drága pótizzók) nélküli használathoz. Azzal is érdemes tisztában lenni, hogy a kis villanásszámú készülék kondenzátora (ami a villanás leadását segíti) egy idő után annyira elfárad, hogy hiába cserélünk izzót, az már nem lesz olyan erős, mint az eredeti.

DEESS IPL: 300.000 garantált villanás és nincsenek rejtett költségek!

A DEESS IPL 300.000 villanásszámmal rendelkezik, ami kiemelkedően magas! Tehát ennél a gépnél nincsenek rejtett költségek! Nem kell drága pótizzókat vennetek ahhoz, hogy Te és a párod, esetleg több családtagod is évekig szőrtelen maradjon. Számolj utána, mennyibe is kerül ez? Megéri, ugye?

Mi alapján válasszak az otthoni IPL gépek közül? Segítünk! Nagy összehasonlító táblázat itt! >>>

Mi az, amit nyerhetünk a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő géppel?

Tartósan szőrtelen testfelületeket éveken át, méghozzá: gyorsan, fájdalommentesen, diszkréten, olcsón, biztonságosan és kényelmesen. Nincs szőr, nincs rizikó, nincsenek kötöttségek. Nincs több randi előtti “tűzoltó” szőrtelenítés! Nincs több ,,Jajj, most nem vehetek fel szoknyát”!

Mire vársz? Küldd el most a megrendelésedet, hogy holnap már elkezdhesd a kezeléseket, és minél előbb élvezhesd/élvezhessétek a tartós szőrtelenség varázslatos élményét!

Elfelejtheted a rendszeres szőrtelenítést! Tündöklésre felkészülni!

Mire számíthatsz, ha a DEESS IPL vagy DESSA IPL gépet választod?

p2Tartós szőrmentesség az év 365 napján.

Szőrbenövés, gyulladás és borosta nélküli szőrtelenítés.p2

80%-os szőrzetcsökkenés + a megmaradó szálak is pihévé gyengülnek.p2

300.000 villanás + ajándékok!

Csapj le gyorsan a hihetetlenül gazdaságos, 300.000 villanásszámmal rendelkező DEESS IPL vagy DESSA IPL szőrtelenítő gépre, mert remek ajándékokkal várunk!

DEESS IPL ára
3 cm2 villanóablakkal,
bőrteszttel

99.900 Ft

 

1. AJÁNDÉK: 1 db bőrteszt
Így mindig megfelelő intenzitású lehet az IPL kezelés.

2. AJÁNDÉK: Biztonsági szemüveg
A megfelelően erős, mégis maximálisan biztonságos kezelésért.

3. AJÁNDÉK: 10 extra kezelési tanács
Hogy minél gyorsabban elérd a célod.

+1. AJÁNDÉK: INGYENES szállítás, 1 MUNKANAPON belül
Bármely magyarországi címre!

A megrendelés leadásával Ön elfogadja a szállítási, vásárlási és adatvédelmi feltételeket. Az akció más kuponnal, kedvezménnyel nem vonható össze.

A megrendelés leadásával Ön elfogadja a szállítási, vásárlási és adatvédelmi feltételeket.

A DEESS IPL villanófényes szőrtelenítő gép megrendelése

Név:*
E-mail:*
Szállítási cím:*
Telefonszám:*
Megjegyzés:

Kérjük, itt jelezze, hogy ha a számlázási név/cím
eltér a szállítási névtől/címtől!

Termék: DEESS IPL szőrtelenítő készülék
Átvételi mód:*
Fizetési mód:*
Hogyan talált ránk?
Kuponkód:
Fizetendő végösszeg:
999.900 Ft

Ügyfélszolgálat